Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Randiznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Randiznátok egy pasival ha már van barátotok?

Figyelt kérdés

ha igen akk mennyire csökkenti le az esélyeit a fiúnak?

14/F

2010. máj. 4. 19:36
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
nem!!! ha van barátom, akkor csak ő létezik, és nem találkozgatok másokkal.
2010. máj. 4. 19:41
 2/15 anonim ***** válasza:
49%
szerintem változó van akinek már több éves kapcsolata van és csak újítani akarna egy másikkal igy futólag vagy inkább csak kihasználni van akinek mindig mással jér a komolytalan csaj akkor is ha van barátja mindenkinek kelleti magát ezekkel nem jó kezdeni szal a fiú esélye a boldogságra kb semmi:D de van akivel már rosszul bánik a barátja egy ideje és az új fiú lehetőség lenne az "új életre"
2010. máj. 4. 19:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
NEM. És jó lenne ha te is elég érett lennék ahhoz hogy ezt elfogadd és ne kérj ilyet egy lánytól. Ha valakinek van párja akkor azért van vele mert szereti szóval az esélyed nulla. A mással randizás az megcsalás.
2010. máj. 4. 19:42
 4/15 anonim válasza:
jézusom, SOHA (remélem ezt nem szegem meg , de most sohaaa) ha van 1 barátod akkor ő a te "mindened" nem lehet egyszerre több...
2010. máj. 4. 20:58
 5/15 anonim válasza:

(utolsó vok)*v barátnőd..

NE CSALD MEG!!

2010. máj. 4. 20:59
 6/15 anonim ***** válasza:

NEM!SOHA!

ha màr odàig jutnèk hogy màsra vàgyok akkor inkàbb szakìtanèk...de semmi pènzèrt nem csalnàm meg a baràtomat!

18/L

2010. máj. 5. 02:59
 7/15 anonim ***** válasza:
10%
Jajj csajok ez nevetséges :DD. Bárki képes bárkit elhagyni egy másik pasiért még ha kapcsolatban is van. Pl. ez velem is megtörtént. Volt egy barátnőm akivel jártam, és ugyanezt mondta, hogy csak én vagyok neki és nagyon szeret, közben mégis elcsalta tőlem egy másik srác... Tehát ne legyetek álszentek :S. Akik írták, hogy SOHA az kb ugy soha mint a 2*3=9. Le lehet szavazni, de ez akkor is így van csajok. Ismerjétek be...
2010. máj. 5. 11:38
 8/15 anonim ***** válasza:
Már bocs de a te barátnőd az nem én vagyok vagy más aki itt válaszolt. Minket nem ismersz.
2010. máj. 5. 11:39
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Én csak mondom a kommentelőnek aki fiú gondolom olyan lányt nézett ki magának akinek van barátja. És csak azt mondom neki, ha tetszik neki, akkor nyugodtan próbálkozzon. Ki tudja? lehet van neki esélye. Vannak olyan lányok, akik ha találkoznak egy jobb pasival szakítanak a barátjukkal. Én saját példámból mondtam, tehát létezik ilyen :(. Olyan ez, mint amikor elmész egy bevásárlóközpontba. Veszel valamit. Bereakod a kosaradba, de aztán látsz egy jobbat, és kicseréled rá.
2010. máj. 5. 11:54
 10/15 anonim ***** válasza:
Meg az emberben mindig benne van a jobbra törekvés és a kíváncsiság, hogy mi lenne ha megpróbálnám? Nehéz dolog ez. Mert ha az ember hűséges típus, akkor ezt könnyebben le tudja győzni, de aki szeret flörtölni, meg kíváncsiság, kalandvágy vezérli az nehezen tud neki ellenállni.
2010. máj. 5. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!