Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, elhívnátok randizni egy lányt, ha kiderülne róla, hogy MÁV-nál pénztáros, vagy nagyon cikinek tartanátok?
Figyelt kérdés
2017. jan. 2. 15:05
11/17 anonim válasza:
Kit érdekel? Akkor is elhívnálak ha egy bordélyban lennél takarító.
12/17 anonim válasza:
Életkorral ez változik, mert az idővel egyre nagyobbak lesznek a különbségek. Nekem is volt takarítónő barátnőm, de egyetemet végzett középkorúként már valószínűleg nem hívnám, hacsak nem kivételesen tetszik. Lehet, hogy tök jó nő, de inkább olyanokkal próbálkozok, akiknél nagyobb az esély hogy összepasszolunk.
13/17 anonim válasza:
Hát igen ez az egyetemet végzett kártya...aztán angliában futol karriert a mekibe. Azért mert egyetemre jársz és 30 éves koridra kibugdácsolsz egy diplomát még nem leszel intelligens művelt értékes ember. Tisztelet a kivételnek. De az hogy te még kérkedsz is ezzel, máris jellemezted önmagad.
14/17 anonim válasza:
A férfiakat általában nem érdekli hogy mivel foglalkozik egy nő, ha tetszel valakinek úgyis összejön veled. Fordított esetben viszont eléggé le lennének korlátozva a lehetőségeid, de így nem kell aggódnod.
15/17 anonim válasza:
Bocs, de nem értem a sorrendet. Tehát azért hívnánk-e el, mert pénztáros, vagy ez közben derülne ki? Mert ha utóbbi, akkor hogy derülne ki, ha el sem hívtam még?
16/17 anonim válasza:
Persze csak ne mondja hogy a randiról előreláthatólag 15 percet késik, a késésért szíves türelmem és elnézésem kéri :)
17/17 anonim válasza:
13: már csak azt felejtetted el megírni, hogy vettem a diplomámat. Az angliai mcdonaldsos fizetésemből.
A kisebbségi komplexusod már olyan szinten van, hogy az beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!