Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor bevallottam a fiúnak, hogy szeretem, már nem akart velem találkozni. Mit gondolhatott?
Talán mondd meg neki!De szerintem kora volt ajtóstól rontani a házba.Nekem is volt ilyen netes kapcsim,és baromira szerettem a srácot,mindaddig,amíg nem taliztunk.Olyan más volt élőben,mint msn előtt.
Talán az lehet a baj,h mást mutatott neten,mint amilyen előben.Vagy esetleg egy kis beszédhiba?Tényleg lehet,h félt.Próbáld meg erőltetni ezt a tali dolgot.Ha nagyon nem akarja,akkor én megkérdőjelezném az őszinteségét.Meg a táncedzőm mondta azt régen,h egy ilyen kapcsolatban nem a másikba vagyunk szerelmesek,hanem egy álomképbe,amivel őt azonosítjuk.De tény,h a vőlegényemet,aki a gyermekem apja,én is neten ismertem meg,de nem társkeresési céllal futottunk össze.Előszr taliztunk,majd egymásba szerettünk.
velem most szakitott(vagy mi) egy olyan ari srác hogy ááááááááááááh:S(nem jártunk csak azt irta hogy szeret)
ő írta
aztán meg hogy ne erültessük a beszélgetést:O
menjen az ilyen a.....
de ha visszajön akkor szeretem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!