Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 randi megcsókoljam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 randi megcsókoljam?

Figyelt kérdés

megcsókoljam a lányt?

ha igen akkor honnan tudom hogy mikor van az a pillanat?

és hogyan kezgyek hozzá?mit csinájak a nyelvenel?

még nem csókoloztam szóval léccives segítsé

jó lenne ha valaki részletesen leírná azt megköszönném

fiú vagyok

2010. máj. 3. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
JA
2010. máj. 3. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:

dugd a nyelved a szálába aszt utána csinálj vele amit akarsz. Ez nincs leírva, mindenki máshogy csinálja :D Ha valami olan van h mindketten elcsendesedtek(persze ne a kínos csendre godolj) akk itt a pillanat. Vagy amikor érzed. Akármikor, csak ne amikor a legnagyobb beszélhetnékje van :D

de ezt nem lehet leírni

2010. máj. 3. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:
nem csak a francia csóknál kell nyelvezni?:D
2010. máj. 3. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Az igazi, tökéletes csók az, amikor hirtelen úgy kerülsz a közelébe, hogy ledermedsz. Szinte nem bírod megállni, hogy oda ne hajolj, és csókold meg. It tmindenképpen várnod kell egy kicsit, mert mindent elronthatsz, ha ott helyben letepered. Ha úgy látod, hogy benne van egy csókban, akkor elsőre inkább ne nyelvessel kezdj. Ha már itt letudod a mókás részét, akkor hol a buli?x3 Mellesleg a csókolási tudásról: az tanult reflex. Nem születik az emberrel, ő is tanulja. Ne érezd cikinek a csajjal kipróbálni először. Ezért vannak az első barátnők, később belejösz. Remélem tudtam segíteni.

15/L

2010. máj. 3. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!