Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 40 éves elvált férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40 éves elvált férfinek két gyermekkel van még esélye nála fiatalabb őszintén szerető párt találni?

Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 01:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szerintem egy szóval sem írtam,hogy ne legyen gyereke és azt sem,hogy az enyémeket neki kellene felnevelni. Az " Őszinte kapcsolat" nem gondoltam hogy ezt jelenti.
2016. dec. 21. 08:17
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Küldj egy fotót és egy rövid bemutatkozást kérlek :) 27/N
2016. dec. 21. 08:22
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

35+ elvált nő vagyok, egy kisgyermeket nevelek egyedül (normális, igényes, jó körülmények között).

Nem írtad, de szerintem sokat számít az is, hogy te neveled-e a gyerekeket, mennyi idősek, mennyi szabadidőd van egy alakuló kapcsolat kialakítására, ápolására.

Természetesen van esélyed, talán egy hajszálnyival több is, mint nőként- talán a nők inkább elfogadóak a hozott gyerekekkel kapcsolatban.

Emellett nagyon fontos, hogy társat ne úgy keress, hogy te elsősorban apa vagy (nyilván ez a szülői szerep fontos az életünkben, de nem a párkeresésben!), hanem úgy, hogy férfi is vagy. Legyen időd, lehetőséged valóban ismerkedni, randevúzni (és ne mondjuk elsőre egy játszóházban :)

Remélem, hogy a mindennapokban van időd magadra is (legyen az akár sport, hobbi), ez is sokat számít abban, hogy ki tudj lépni egy kis időre az apa szerepből.

ha pedig nem te neveled a két gyermekedet, akkor hatványozóódnak a lehetőségeid.

2016. dec. 21. 08:43
 14/20 A kérdező kommentje:
Most válunk és nem én fogom nevelni,de nagyon sokat lesznek majd velem,mert jó a kapcsolatom velük. Nem vagyok modell,de pocakguru sem a feleségem 32 éves csinos jó alakú okos nő,s nem ő válik tőlem. Nem bírunk már együtt élni ,mert kihült minden köztünk 15 év után. Mielőtt valami okos rákérdezne,nem csalt meg.jónak mondható anyagi körülmények között élünk.
2016. dec. 21. 09:31
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék fotókat küldeni senkinek,mert nem nőt keresek itt,hanem csak a véleményükre vagyok kíváncsi. Amúgy sem vagyok híve annak,hogy egy kép alapján dönt valaki arról,meg e akar ismerni.Elöbb beszélgetek valakivel,s abból már tudom érdekel e mint ember s ha igen akkor eldöntöm bejön e nekem mint nő. Attól még hogy nem az esetünk valaki egy kép alapján lehet a legjobb barátunk,lelki társunk lesz. Gondolom ezen sokan röhögnek most,de én attól még így érzem.
2016. dec. 21. 09:45
 16/20 anonim ***** válasza:
32%
Persze, hogy van. Életem szerelme 40+, egy annyi idős gyerekkel, mint én. A szerelmet nem határozza meg az életszituáció, vagy a kor.
2016. dec. 21. 10:03
 17/20 A kérdező kommentje:
Az számomra nem jönne be,de ti tudjátok.
2016. dec. 21. 10:20
 18/20 anonim ***** válasza:
miért ne lenne esélyed?! annyi nő van pár nélkül mint a szemét .főleg az a korosztály akit te keresel.a nőknél is ugyanúgy telik az idő ,aki sokat fintorog az vénkisasszony marad.30 fölötti nők aki nem élt át tartosabb párkapcsolatot azzal csak óvatosan,ott valami hiba van és nagyon haragos tud lenni a világra 😂 én így látom.
2016. dec. 21. 10:38
 19/20 anonim ***** válasza:
10%

26 os majd ha lesz két gyereked és az alfád elhagy egy fiatalabb nőért, a két kezed összetennéd egy bármilyen idős normális ferfiért :)

Tudod ahogy öregszünk a véleményünk, gondolkodásunk is változik, na meg a körülmények!

2016. dec. 21. 12:18
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2016. dec. 21. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!