Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit beszélgethetek egy hölggyel első randi alkalmával?
Csak előre gondolkodom (úgy tűnik pozitívan) hogyha elhívnám egyik hölgy ismerősömet, akkor mit lehet beszélgetni? Nem túlzok ha azt mondom hogy a személyes ismerkedésben rohadtul tapasztalatlan vagyok. Milyen témákat lehet indítani, miről kérdezhetem, beszélgethetek? (annyira ismerem hogy beszéltünk ilyen szia hogy vagy dumákat de semmi egyéb)
22/F
Előre is köszönöm.
Megkérdezed, hogy mi érdekli. Hobbi, könyv, zene, film, ételek, italok...
Ugye már beszélgettél emberekkel?
Sosem voltak barátaim, most sincsenek, nem is lesznek.
Csak akkor beszélek ha kérdeznek, mégis azon az egy randin ami volt a 22 évem alatt, nem volt gond ezzel...
Igenis azt fogom mondani hogy hölgy ha tudom vagy legalább gondolom hogy olyat fogtam ki mert megérdemli a női nem a tiszteletet. :) Már elnézést ha megsértettem bárkit vagy épp maradinak gondolnak de szerintem a tapasztalatlanságom ellenére a mai világban is helye van a romantikának amihez kedves szó az is hogy hölgy.
Egyébként beszélgetek én mindenkivel, sőt, de ha egy olyan valaki van aki esetleg még tetszik is akkor befeszülök mint tanyasi kutya a betonjárdán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!