Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Melyik lánnyal randiznát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Melyik lánnyal randiznátok szívesebben és miért?

Figyelt kérdés

1) derékig érő világosbarna haj, szolid műköröm, divatosan öltözik h&m, pull and bear, stradivarius, tally es hasonló boltokban vásárol, szereti a magassarkúkat, sminkel szinte minden nap, emellett a Pázmànyon jogot tanul, de érdekli a pszichológia is

2) hátközépig érő barna haj, néhány raszta és fonott tincs a hajában, nem követi a divatot, sok szines ruhája van, sose hord magassarkút, nagyon ritkán sminkel csak, emellett biokémiát tanul az egyetemen és egy önkéntes szervezet tagja

2016. dec. 18. 17:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ezek a párkapcsolat szempontjából kissé mellékes dolgok, jellemző, hogy a nők szemében mennyire csak a külsőségek számítanak. Én azt ismerném meg szívesen, aki céltudatos, de nem törtető, vannak tervei, családcentrikus, nincsenek káros szenvedélyei stb. Ezek mellett az általad felhozott kritériumok nem jelentenek szinte semmit, tök mindegy, hogy milyen szakra jár, vagy hogy sminkeli-e magát, nem ettől lesz jó vagy rossz egy kapcsolat.
2016. dec. 18. 19:36
 12/17 A kérdező kommentje:
11-es. Félreértesz. Arra vagyok kiváncsi, hogy EZEK alapján melyik lány szimpatikusabb. Ennyire egyszerű. Azt meg ne mondd hogy ezek a dolgok minimálisan se számítanak
2016. dec. 18. 19:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem azt kérdezted, hogy melyik szimpatikusabb, hanem azt, hogy melyikkel randiznánk. Külső alapján max. azt tudnám eldönteni, hogy tetszik-e valaki vagy nem, nem pedig azt, hogy randiznék-e vele. Ha valamelyest már megismertem az illetőt, akkor már el tudom dönteni azt is, hogy elhívom-e randira.
2016. dec. 18. 20:03
 14/17 anonim ***** válasza:
49%

Ezek alapján egyik sem az esetem.

Tulajdonképpen mindketten besorolhatók egy bizonyos típusba, melynek megvannak a maga életviteli, gondolkodásmódi és egyéb jellemzőik. Az első valószínűleg anyagias, szociális, sok embert ismer, bulizni jár, kiterjedt az ismerősi köre, és fontosak neki a külsőségek. A második szintén szociális, csak vannak az ismerősi körében kifejezetten furcsa hobo emberkék is, esélyes a special snowflake-szindróma, az ehhez kapcsolódó turbólibsifeminista-üzemmód és az igénytelenség. A felsorolt tulajdonságok nagyon nem az én világom, így ha keresgélek, nem őket választanám ki a tömegből - igen, bevallottan némi előítélet alapján. Ha bizonyíték kerül elő arról, hogy nem olyan, mint a tipikus egyed, vagy netán random kerülünk kapcsolatba, netán ő kezdeményez, akkor természetesen nyitottan állok hozzá.

25/F

2016. dec. 18. 20:25
 15/17 anonim ***** válasza:
2-es hippi,1-es okos Barbie.Egyik sem az igazi de inkább az 1-es.
2016. dec. 18. 22:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Utoljára talán 10 éves koromban rangsoroltam volna ezek alapján a nőket. Teljesen lényegtelen dolgokat soroltál fel, így egyformán nem tudok dönteni egyik esetben sem.
2016. dec. 18. 23:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyik sem. De ha választani kell, akkor az első.

1, Szexi, nőies. Valószínűleg tesz a kapcsolatért, örül, ha foglalkoznak vele, jó az ágyban. A jog miatt megkönnyíti az ember életét, ha probléma adódik.

2, Egy modern hippi, akinek fogalma sincs a világ dolgairól. Vicces beszélgetésre tök jók az ilyen emberek, de komolyra nem.

2016. dec. 19. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!