Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemezés esetén odamenjek/odamehetek-e a lányokhoz?
Figyelt kérdés
Több éves nehéz időszakon vagyok túl (eléggé berozsdásodtam), így lehet butának fog tűnni a kérdésem. Szóval az elmúlt időszakban úgy érzem "kinyílt" előttem a világ folyamatosan látom ahogyan keresik a kapcsolatot/szemkontaktust velem a lányok, csak őszintén már fogalmam sincs ilyenkor van-e valami teendő, vagy csak élvezzem a helyzetet ha egy lány szemez vagy mosolyog rám.2016. dec. 18. 10:20
1/6 anonim válasza:
Ha rádmosolyog, menj oda nyugodtan! :)
2/6 A kérdező kommentje:
És ha csak nagyon néz ?:)
2016. dec. 18. 10:46
3/6 anonim válasza:
Szerencsés ember vagy, én csupa közönyös, elfásult, robotként közlekedő, vagy a telefonja mögé bújó csajt látok, bármerre is megyek, hiába próbálok legalább szemezni velük, szinte teljes képtelenség. Ha lehetőséged adódik, akkor használd ki, sokat nem veszthetsz, főleg ha teljesen ismeretlen emberekhez mész oda, akikkel nagy valószínűséggel úgysem találkozol soha többé.
4/6 anonim válasza:
oda mehetsz de ne várj sokat. Számtalanszor belefutottam, hogy szemezés ellenére a lánykának volt pasija.
5/6 anonim válasza:
Ne menj oda, leharapja a pucudat! :S
6/6 anonim válasza:
Én vele is szemeztek állandóan, azt hittem tetszek nekik, közben nem, és a mai napig sem tudom hogy miért néztek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!