Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdetnek jó lenne ez?
Ved fel msn-re kezdésnek sztem tök jó. Aztán mondd h azért vetted fel, mert jó lenne kicsit többet beszélgetni:) vagy vmi ilyesmi:) aztán ha tudtok folyamat beszélgetni akk tök jó:) akk lehet több is, de ha nagyszünetek vannak a beszélgetés közben az már gáz, mert akk nincs téma..sokmindent le lehet szűrni egy msn beszélgetésből
Sok sikert!:*
Mondd azt neki:
Szia!Mizu?Nincs kedved megrontani egy kiskorút?Ígérem nem mondom el senkinek!Deflorálj Te asszír félisten!
FAIL!
Már az bukta lenne ha felvennéd...istenem h a mai fiatalok csak msn-en tudnak ismerkedni!!-.-"
Szánalmas 1 világ!-.-"
persze, vedd csak fel msn-re :)
amúgy a mizu és a mit csinálsz egy remek beszélgetés kezdete lehet :)
Menj oda a suliban hozzá. Kérdezd meg van e kedve suli után beszélgetni, vagy kérdezgesd milyen órája lesz, volt. Ismer e valakit az osztályodból.
Nem javaslom az msn-t. Az annyira személytelen.
Vedd fel msn-re és várj egy napot a beszélgetéssel aztán másnap írj neki és kérdezd meg h ki ő mintha nem is emlékeznél rá aztán írj ja bocs tényleg én vettelek fel megkérdezi h miért és te írj neki h szimpi... ami eszedbe jut, énis így csináltam és azóta járok a fiúval
*16/L*
Miért esküszik mindenki az msn-re ? Személytelen sz*r már bocsánat. És kedves utolsó.. azért mert neked összejött, ő lehet, hogy beég msn-en.
Én nem javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!