Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valakinek stewardess barátnője? Mennyire hűségesek?
Valahol olvastam, hogy a Pénzügyi munkakörben, Stewardessek között meg még 3 másik munkát felsoroltak, nagyon gyakoriak a hűtlen emberek.
Mintha pénzes programozók lett volna az 5. kategória, a konferenciák miatt, de nem vagyok benne biztos.
Édes istenem, ilyen kérdések :"D. Pont annyira hűségesek mint a bolti eladó lányok. Vagy a politológus lányok. Vagy az építész lányok.
Akinek meg 5 szabad óra elég arra, hogy új farkat kerítsen magának unalmában, attól nem félned, Budapesten is pont ugyanúgy megteszi, ha stewardess, ha nem az.
Múltkor olvastam egy felmérésről, ami szerint a légiutaskísérő az egyik leghűtlenebb szakma, de persze a statisztikának nincs jelentőssége az egyénre - csak azért nem kell kizárni valakit mert épp stewardess.
Megjegyezem, ha nekem lenne 5 órám Madridban, tuti nem hűtlenkedéssel tölteném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!