Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék ismerkedni leszbikus vagy biszex lányokkal. Vannak?
Figyelt kérdés
Szegedi vagy akörnyéki leszbikus vagy biszex lányokkal ismerkednék, ha lehetne. Tudom, hogy ez nem egy társkereső oldal, de azokat már megnéztem, és alig vannak fenn ott. Szóval gondoltam, itt rákérdezek.
Szóval valaki?
2010. máj. 1. 23:09
1/10 anonim válasza:
Én is szeretnék biszex lányokkal ismerkedni.
25F
3/10 anonim válasza:
Írhatsz nekem a gondolod. 76/L
Babi néni
4/10 anonim válasza:
Nincsenek, te vagy az utolsó arrafelé, a többi már elvándorolt.
5/10 A kérdező kommentje:
18 vagyok.
Jah, hogy érted, hogy elvándoroltak?:P
2010. máj. 1. 23:16
6/10 anonim válasza:
Tudod, az a helyzet, hogy nagyon csúnya vagy, és nem bírtak a környékeden maradni.
7/10 A kérdező kommentje:
Hehe, köszi, erre a válaszra vártam! :D
2010. máj. 1. 23:31
8/10 anonim válasza:
Jééé egy Szegedi!
Ha gondolod írhatsz privit. :)
21/L
Egyébként az angyalkák.hu.-t (leszbikus és biszexuális társkereső) probáltad, ott vannak vagy 60an akik Szegediek.
9/10 anonim válasza:
végre valaki szeged környéki :D énis beszélgetnék/ismerkednék csajokkal és én is 18 vagyok!! ha akarsz írj üzibe
10/10 feketeangyal válasza:
én Pest környékéről ismerkednék de ha lehet nagyon fiatal ne legyen,vagyis barátként lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!