Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova vigyem az első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyem az első randin?

Figyelt kérdés
Nem ismerjük még egymást annyira, jövő hétre beszéltünk meg egy randit. Hová vigyem mit csináljak, hogy jól végződjön és közel kerüljünk egymáshoz?
2010. máj. 1. 21:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kávézó, teázó a legjobb. Beszélgetni is lehet, a kínos szünetek meg elkerülhetők, hiszen lehet babrálni az itallal, rendelni még, stb.
2010. máj. 1. 23:09
 12/16 anonim ***** válasza:
bokor
2010. máj. 2. 01:29
 13/16 anonim válasza:
Mozi,Séta,fagyizó :)
2010. máj. 9. 22:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Engem érdekelnének ilyen helyek Miskolcon. 1-2 válaszolót kérném, hogy írjon ha tud :D
2010. máj. 9. 23:43
 15/16 anonim ***** válasza:

:D első vagyok megint.Én szeretek a városba menni este olyan romantikus.Mjuk a Szinvateraszon tali és onnan elmegyünk valahova,beülünk mjuk a Sörburgerfalóba xD vagy vmi jó helyre.De jó még sztem Lillafüred,Diósgyőri vár is(szép helyek romantikus tud lenni).Jó a mozi,színház is de nem első randinak.

16/L Miskolc

2010. máj. 10. 16:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Köszi ezek tényleg jó helyek :)

Kérdezőnek meg azt én is elfelejtettem tegnap, hogy a mozi szerintem sem valami jó elsőnek, ott nem tudod igazán megismerni.

2010. máj. 10. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!