Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nm ertem. Mi ez? Tetszik egy fiu es egeszen idaig azt gondoltam, hogy en is neki. Amikor szemelyesen beszelunk nagyon kedves meg minden de msn-en jon a szokasos lekoptatos dumaval.
A többségnek az a baja, hogy msn-en kedves meg tündéri velük a párjuk és a valóságban nem az, kint nem meri kim,utatni az érzéseit és muja!
Szerintem örülj neki, hogy nem fordítva van ez a dolog. Szerintem msn-en ő nem tudja elmondani kimutatni azt ami érez, vagy cska ha gépnél van és van ideje akkor szívesen beszélget a barátaival is.
Most leszögezném: MSN-en SEMMIT nem szabad elrendezni. Az kb olyan, mint mikor valakit lekoptatsz SMS-ben. Tapasztaltam amúgy, hogy vannak srácok, akik nem képesek beszélgeti úgy MSN-en, mint élőben. (Bár mondjuk fordítva több értelme lenne nem?)
Azért úgy érzem, hogy több dologról van itt szó, mint amennyit megosztottál velünk... Jobb lenne, ha megbeszélnéd a sráccal ÉLŐBEN (NO mikrofon, hanfelvétel, hangposta..xDD), egyrészt, mert ahogy te is írtad, a srác alapból jobb beszélgetőpartner élőben, mint bárhol máshol, másrészt, mert könnyebb kifaggatni, mint MSN-en vagy telefonon. Ha barátot akarsz "belőle csinálni", akkor figyelj arra, hogy ne sajnálkozóan csináld, mert azt utálják a hapsik, és ne mondj olyat, hogy "Nagyon helyes vagy, DE.." A de szónál automatikusan törlődik a mondat eleje. Az ilyen emberek ne mgondlják komolyan amit mondanak. Mindenképpen úgy kell tőle a barátságát kérned, hogy úgy bezsélsz vele, mint általában. Szerintem többet nem tehetsz.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!