Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nm ertem. Mi ez? Tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nm ertem. Mi ez? Tetszik egy fiu es egeszen idaig azt gondoltam, hogy en is neki. Amikor szemelyesen beszelunk nagyon kedves meg minden de msn-en jon a szokasos lekoptatos dumaval.

Figyelt kérdés
Talan ha nm is lehet belole semmi,hogyan hozzam a tudara,hogy baratok is lehetnenk?
2010. máj. 1. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szóban:mikrofonon át. Lehet azért nem beszél Veled szívesen, mert rosszul van a helyesírásodtól.
2010. máj. 1. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:
én is szoktam kedvesen beszélni emberekkel...
2010. máj. 1. 20:13
 3/10 A kérdező kommentje:
nm mert eleinte helyesen irtam neki mert odafigyeltem ra...
2010. máj. 1. 20:14
 4/10 A kérdező kommentje:
am nm csak ezek a jelek voltak...ha leirnam akkor 2 oldalba jonne ki:D
2010. máj. 1. 20:14
 5/10 anonim ***** válasza:
mi az a nm?
2010. máj. 1. 20:20
 6/10 A kérdező kommentje:
nm-nem bocs csak msnenen megszoktam ezeket a roviditeseket;)
2010. máj. 1. 20:21
 7/10 anonim ***** válasza:

A többségnek az a baja, hogy msn-en kedves meg tündéri velük a párjuk és a valóságban nem az, kint nem meri kim,utatni az érzéseit és muja!

Szerintem örülj neki, hogy nem fordítva van ez a dolog. Szerintem msn-en ő nem tudja elmondani kimutatni azt ami érez, vagy cska ha gépnél van és van ideje akkor szívesen beszélget a barátaival is.

2010. máj. 1. 20:45
 8/10 anonim válasza:
Magamból kiindulva mást jelent ez a dolog élőbe énse tudok lerázni egy csajt se hiába látom, hogy többet akarnak tőlem ha nem teccik is nem tudom megbántani úgyhogy kedves vagyok vele. Msnen viszont nincs személyes helyzetbe veled csupán egy név vagy meg egy kép ott könnyebben kifejezi a tartozkodását a dologtól.
2010. máj. 3. 18:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon ugy tunt h nm csak kenyszerbol van velem:)odajott hozzam...sot elotte ossze vissza jarkalt mindha izgulna...rambizta a felsojet pedig szimplan lerakhatta volna barhova ugy se vettek volna el:Pjah es fix az enyem melle rakta nm pedig az asztal masik oldalara:))pedig eleg sok hely volt...
2010. máj. 3. 18:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Most leszögezném: MSN-en SEMMIT nem szabad elrendezni. Az kb olyan, mint mikor valakit lekoptatsz SMS-ben. Tapasztaltam amúgy, hogy vannak srácok, akik nem képesek beszélgeti úgy MSN-en, mint élőben. (Bár mondjuk fordítva több értelme lenne nem?)

Azért úgy érzem, hogy több dologról van itt szó, mint amennyit megosztottál velünk... Jobb lenne, ha megbeszélnéd a sráccal ÉLŐBEN (NO mikrofon, hanfelvétel, hangposta..xDD), egyrészt, mert ahogy te is írtad, a srác alapból jobb beszélgetőpartner élőben, mint bárhol máshol, másrészt, mert könnyebb kifaggatni, mint MSN-en vagy telefonon. Ha barátot akarsz "belőle csinálni", akkor figyelj arra, hogy ne sajnálkozóan csináld, mert azt utálják a hapsik, és ne mondj olyat, hogy "Nagyon helyes vagy, DE.." A de szónál automatikusan törlődik a mondat eleje. Az ilyen emberek ne mgondlják komolyan amit mondanak. Mindenképpen úgy kell tőle a barátságát kérned, hogy úgy bezsélsz vele, mint általában. Szerintem többet nem tehetsz.:/

2010. máj. 3. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!