Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha domina vagyok es csak en iranyitok?
Figyelt kérdés
Eddigi kapcsolataim nem ugy alakultak,ahogy terveztem.. akar egyejszakasok,akar tobb... szex teren inkabb(sot mindig) domina tipus vagyok,es ez a pasiknak nemnagyon jott be...nemtetszett nekik h nem ok iranyithattak.. nem ertem miert nem... jobban elvezem azt, ha en iranyithatok mindent,ugy ahogy en szeretnem.. ugy nem elvezem ha a pasi csinalja..ez miert van??2016. dec. 7. 21:11
11/13 mikeXxX válasza:
Ameddig nem találkozunk nem baj , de domként elég hülyén néznél ki mellettem :)!
13/13 anonim válasza:
Dehogy baj. Ilyen nőt keresek már régóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!