Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez randi lesz? Ezek szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez randi lesz? Ezek szerint nincs baratnoje vagy azert szamitsak ra?

Figyelt kérdés

Hetek ota beszlgetek egy pasival kozossegi oldalon (szemelyesen is dumaltunk mar a munkahelyemen)

Ma poenbol beoltottam de hulyen jott ki es elnezest kertem tole.

Mire azt irta "elnezem, de csak akkor ha meghivsz egy sutire -amit mar amugyis beigertel :D"

Mire irtam hogy allom a szavam es legyen :)

Megbeszeltuk hogy este talalkozunk az egyik belvarosi cukraszdanal.

Akkor ez a "meghivsz egy sutire" (bar gondolom ugyis O akar majd fuzetni)

Duma rejtett randira hivas volt?

Nem tudom van.e valakije, csak azt tudom hogy bejovunk egymasnak ez szemelyesen nagyon erezheto.

Szamitsak azert ra hogy van csaja es huylit vagy mivel nyilvanos es eleg ismert helyre megyunk igy csak nem kockaztatna ergo szingli...?

2016. dec. 2. 15:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%

Nem feltétlenül kell, hogy egyazegyben megkérdezd tőle: "Van barátnőd?" Amúgy azt is lehet, nem azért.

De például nem akarsz ennyire konkrét lenni vagy kiteríteni a kártyáid, akkor:

"Szoktál moziba menni ott megnézni egy filmet?"

"Nem/Igen"

Igen--> "És kivel? A barátnőddel?"

Nem-->"Miért a barátnőd nem visz el moziba? Hogy hogy?"

Még ez is eléggé kiszúrható, de legalább nem olyan mint egy kamion az arcodba, csak mint egy biciklista :D

2016. dec. 2. 16:06
 12/23 A kérdező kommentje:

Ez jo :D

De mivsl alapbol oltogatosan ismertuk meg egymast es nem kimeljukba masikat a beszolasokkal..

Ugy gondoltam arra is hogy ha valamjt beszol nekem vagy leolt poenbol akkor lazan rakerdezek visszavagasnak hogy:

"Eees, az Asszony tudja hogy most velem vagy?"-persze enyhen felhuzott szemoldokkel erdeklodve kicsit cukin :D

2016. dec. 2. 16:11
 13/23 anonim ***** válasza:

Amikor azt mondja, hogy "igen, heti egyszer mással is dughatok!"

Erre mit mondasz? :D Mi van, ha tényleg van barátnője, de a másik csak duma?

Mi van, ha csak tudja, hogy viccezel és rákontrázik, és húzza az agyad? :D

Amúgy előző barátnőm ilyen volt és odáig voltam érte meg vissza.. mindig nagyon oltottuk egymást. :)

Te: "Anyukád jó arc, hogy hetente mással is elenged..."

Na ez is eléggé érdekes mondat ebben a szituban :D

2016. dec. 2. 16:32
 14/23 A kérdező kommentje:

Mit reagalnek arra ha ezt mondana? :D

"Laza csaj lehet, tudja hogy egyszer elunk. Mindenkepp tartsd meg!" :D

2016. dec. 2. 16:43
 15/23 A kérdező kommentje:

Amugy erdekes. Irod h a baratnod is ilyen volt es csipted emiatt.

Nem tudom mit lat bennem a pasas de hogy csipi az oltogatos nagyofaju stilusomat az is tuti :D

Te miert birtad ezt a baratnodben?

Kihivast lattal benne ezaltal ?

2016. dec. 2. 16:44
 16/23 anonim ***** válasza:

Ha egy lánynak jó a humora, akkor egyből érdekel.

Ha jól tud oltani és frappánsakat mond impróból...

1. Intelligens (csak intelligens embernek lehet jó a humora, mert kell gyors észjárás kell hozzá)

2. Gyors

3. Kreatív, mert a jó oltáshoz ki kell lépni a keretedből, amiben gondolkodsz.

4. és ebből összeáll, hogy humoros. kiszámíthatatlan. Mindig szórakoztató. Izgalmas vele beszélgetni.

Azt szerettem, hogy mindig egy félmosollyal visszadobta a labdát, és nem annyit reagált rám, hogy "Olyan gonosz vaaaagy!" mint egy buta tini lány, aki nem tud mit mondani. Hanem szépen kontrázott szinte mindenre, és néha már én nem tudtam mit mondani, mert egyszerre két féle képpen oltott be, és olyankor szerettem a legjobban. Mert akkor bizonyította igazán, hogy intelligens, kreatív, humoros, kitartó, állja a sarat stb.

Nem is csak a kihívás, amit benne láttam, hanem az, hogy úgy éreztem, hogy szellemileg egy szinten vagyunk végre. Az a nagy bajom, hogy hiába ismerkedek a legtöbb lánynál nem érzem, hogy egy szinten vagyunk és hiába kedvelem nem tudok vele olyan beszélgetést folytatni, amilyet akarok. Mert ő nem tud arra a szintre emelkedni. Beképzeltnek tűnik, de ez van. Viszont ez a lány képes volt olyan pattogósokat visszamondani, hogy ketté állt a farkam. Győztem kivágni magam egyik-másik mondata után :)

Azok a lányok, akik az alábbi visszavágási készlettel rendelkeznek:

"Olyan vaaaagy!"

"Olyan izé vagy!"

"Gonosz vagy!"

"Ezt megjegyeztem!"

Azok számomra unalmasak, mert itt megáll a beszélgetés, hogy kijelentik, hogy gonosz vagyok. Hát kösz :D Ilyenkor a fejemben pipálom, hogy "Jó, ez a lány is elbukott a próbán, mert képtelen spontán, intelligens, humoros válaszra. "

2016. dec. 2. 17:05
 17/23 A kérdező kommentje:

Huuu koszi a hosszu es igen kielegito valaszt :)

Igazad van en is igy gondolom hogy az oltogatas egyfajta eles eszjaras es gyors agymunka kapcsolata.

Sosem gondoltam volna higybezek miatt tetszhet egy no egy ferfinak hogy ilyen a modora :)

De ennek orulok van meg remeny szamomra :)

2016. dec. 2. 17:16
 18/23 anonim ***** válasza:

Én az ilyen lányokba (szinte) instant belezúgok (olyan felszínes módon, hogy nagyon érdekelni kezd és élvezem a társaságát.)

Valószínűleg te is ilyen vagy, de messze is vagy (Gondolom Budapesten vagy) és nem hinném, hogy egy korosztály vagyunk :)

Csak nagyon kevés ilyen típusú leányzóval találkoztam eddig. Alig 3-4 az évek során. És az tűnt fel, hogy az elején mindig olyan csendes, visszahúzódó típusúak, és aztán egyszer csak megnyílik, és akkor képes szétszedni a szavaival :D

2016. dec. 2. 17:19
 19/23 A kérdező kommentje:

Szoval te ezt kimondottan elvezed :D

Igen Bp.i vagyok.

Mennyi idos vagy? :)

Azt irtad nem vagyunk egy korosztaly

2016. dec. 2. 17:44
 20/23 anonim ***** válasza:

Te meg azt, hogy ez a férfi a kollégád.

Tehát dolgozol fixen valahol. Tehát az egyetemi éveid lezárultak valószínűleg sok éve. Gondolom 26 felett vagy. De ez csak tipp.

Ezzel szemben én másodéves hallgató vagyok. Így 20 éves. :)

Beszélgetni azért lehet. Ha gondolod privátban is folytathatjuk :D kíváncsi vagyok az esti randidra :)

2016. dec. 2. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!