Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az egyetemen, nem egy szakra járunk, de van pár közös óránk, nem nagyon ismerjük egymást. Viszont két héttel ezelőtt találkoztunk a buszmegállóban és elkezdtünk beszélgetni, csak ilyen semleges témákról, aztán neki le kellett szállnia, de úgy köszöntünk el, hogy mosolyogtunk egymásra és mondtam neki hogy majd még találkozunk. Most pedig bejelölt facebookon,pedig a nevem nem mondtam neki, és írt is, emlékezett a beszélgetésünkre, arra is, hogy mondtam neki, h hangversenyre megyek fellépni, rá is kérdezett, hogy hogy sikerült.
2016. dec. 1. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Aha, dugna.
2016. dec. 1. 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Esélyes. :) Ha csak haverkodni akarna, nem derítette volna ki a neved. :)
2016. dec. 1. 22:25
 3/5 A kérdező kommentje:
de nagyon jó pasi egyébként
2016. dec. 1. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondoltuk, hogy nagyon jó pasi egyébként...:D Egek, mintha ez számítana csak. Igen, bejössz neki, megmártaná benned a répát.
2016. dec. 1. 22:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy srác nem jelöl be csak úgy lányokat ok nélkül... De még egy lány sem. Bejössz neki, ez egyértelmű hogy nem közömbös irántad. :D 25F
2016. dec. 1. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!