Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy osztálytársam. Mit tegyek hogy ne csak az "osztálytársnőt" lássa bennem?
Figyelt kérdés
Nagyon jól kijövünk egymással..sokat beszélgetünk, puszilgatjuk egymást, de sajnos ezt megteszi más osztálytársammal is. Mások már kérdezték tőlünk, hogy miért nem járunk..Erre Ő azt mondta, hogy neki nem kell bnő, szeret több lányal flörtölni:| Mit kéne tennem, hogy meggondolja magát?:/2008. okt. 6. 14:47
1/3 anonim válasza:
vedd fel msn-re és ugy könnyebben rá tutsz kérdezni nála adologra, és nyugodtan probálkozz be nála!! de vigyázz mvel azt mongya h ö szeret flörtölni igy valo szinű h meg csalos. gondold át h kell e igy is neked!!
2/3 anonim válasza:
talán én első kézből tudok neked tanácsot adni, én is egy ilyen típusú fiú vagyok és sajnos ha azt mondta, hogy nem kell barátnő, akkor azt úgy értette, hogy akiket ismer, azok közül senkivel nem jönne össze, vagyis nem szerelmes.. de ha megakarod hódítani akkor talán az a mondás jön legjobban, hogy mindenkinek az kell, amit nem kaphatsz meg ;)
3/3 A kérdező kommentje:
Ou..hát kössz:D
2008. okt. 6. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!