Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mi a véleményetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi a véleményetek egy ilyen stílusú nőről? Mi az első benyomásotok a stílusa alapján? Tucat vagy inkább különleges? Nektek tetszene egy ilyen stílusú nő? Itt most CSAK a ruhákon van a hangsúly és a stíluson.

Figyelt kérdés

Képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. nov. 29. 14:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Ezek a tipikus instagramszökevények, mentsen meg tőlük az ég. Felfordul a gyomrom ettől a sok műségtől.
2016. nov. 29. 15:21
 12/22 anonim ***** válasza:
61%
Szexi, de annyira tucat, hogy ilyen nő bárhol akad.
2016. nov. 29. 16:03
 13/22 anonim ***** válasza:
39%
Ez egy olyan stílus, ami nagyon sokat mutat a testből. Nem akar meglepetést okozni az ágyban, akivel kölcsönösen tetszenek, azzal hamar összebújnak.
2016. nov. 29. 17:05
 14/22 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem lassan lecsengenek ezek a nagyon beállított dolgok...

Ha az én személyes véleményem érdekel,

Számomra a ruhák nem tetszenek de a nők sem mögöttük.

Nekem a naturálisabb nők jonnek be.

Nagyon letud nyügözni pl 1 nő sima fekete vagy más 1színű felsőben és egy normálisabb nadrág vagy szoknya.

Számomra abszolút nem a ruha teszi az embert.

Persze azért ne legyen csöves. :D

2016. nov. 29. 20:19
 15/22 anonim ***** válasza:
58%
naná hogy tucat :D
2016. nov. 30. 17:57
 16/22 anonim ***** válasza:
66%
Én azt gondolom, hogy aki a külsejére helyezi a hangsúlyt, az azért teszi ezt, mert más nincs neki. :)
2016. nov. 30. 19:00
 17/22 anonim ***** válasza:
31%
Igazad van 9. Aki ezekre a puncikra azt mondja hogy átlagosak meg a ruhájuk is az,hát az nagyon irigy és maximum a guminőjét öltözteti. :)
2017. okt. 20. 07:09
 18/22 anonim ***** válasza:
20%

Nekem nagyon tetszik,erre mondom, hogy na ez igen.

Szerintem is nagyon ritka amikor egy nõ így egybe van.

2018. máj. 3. 19:51
 19/22 anonim ***** válasza:
37%

#17 Te tudsz olvasni? Nem a nõkrõl volt szó, hanem a ruhákról. Senki sem írta, hogy átlagos nõk, azt írták, hogy tucat RUHÁK.

Aztán meg nem tudhatjuk, hogy a kérdezõ a stílusától függetlenül milyen nõ, a ruha stílusa alapján még nem biztos, hogy õ is ilyen modell alkat.

Neked is olyan fura logikád lehet, hogy most azért választasz ruhát vagy frizurát, mert gyönyörū reklám csajok viselik??? Ha egy 10/10-es modell reklámozza, akkor automatikusan jó ruha?:) Gondolkozz már...

2018. máj. 4. 16:41
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
#17: Senki nem mondta, hogy átlagosak, ezek kifejezetten csúf pitsák, bár nem tudom, ez hogy jön ide, mivel a RUHÁKRÓL volt szó, te agytröszt, ezek pedig baromi tucatok. Mondjuk ettől függetlenül nem néznek ki rosszul, csinosak (még mindig a ruhákról van szó).
2018. okt. 10. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!