Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek egy ilyen stílusú nőről? Mi az első benyomásotok a stílusa alapján? Tucat vagy inkább különleges? Nektek tetszene egy ilyen stílusú nő? Itt most CSAK a ruhákon van a hangsúly és a stíluson.
Szerintem lassan lecsengenek ezek a nagyon beállított dolgok...
Ha az én személyes véleményem érdekel,
Számomra a ruhák nem tetszenek de a nők sem mögöttük.
Nekem a naturálisabb nők jonnek be.
Nagyon letud nyügözni pl 1 nő sima fekete vagy más 1színű felsőben és egy normálisabb nadrág vagy szoknya.
Számomra abszolút nem a ruha teszi az embert.
Persze azért ne legyen csöves. :D
Nekem nagyon tetszik,erre mondom, hogy na ez igen.
Szerintem is nagyon ritka amikor egy nõ így egybe van.
#17 Te tudsz olvasni? Nem a nõkrõl volt szó, hanem a ruhákról. Senki sem írta, hogy átlagos nõk, azt írták, hogy tucat RUHÁK.
Aztán meg nem tudhatjuk, hogy a kérdezõ a stílusától függetlenül milyen nõ, a ruha stílusa alapján még nem biztos, hogy õ is ilyen modell alkat.
Neked is olyan fura logikád lehet, hogy most azért választasz ruhát vagy frizurát, mert gyönyörū reklám csajok viselik??? Ha egy 10/10-es modell reklámozza, akkor automatikusan jó ruha?:) Gondolkozz már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!