Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is fura? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is fura? Mit tennének a helyemben?

Figyelt kérdés

Nem rég megismertem egy lányt az interneten. Beszélgettünk pár hétig mire áthívott magához. Amikor átmentem, egyből azzal kezdte hogy bemutatott a szüleinek, mintha már a barátja lennék. Kicsit meglepődtem, mert nem egészen erre számítottam, tekintve, hogy akkor találkoztunk először. Gondolom komoly kapcsolatot akar, ahogy én is, de szerintem ez egy kicsit gyors, mivel még őt is alig ismerem. Azóta már kétszer találkoztunk, de nem említettem meg neki. Mit gondoltok? Volt már nektek hasonló?

21/F

2016. nov. 28. 23:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem kerültél be a csládjába te észlény...Csak tudod úgy illik, ha jön hozzám valaki, azt bemutatom a velem együtt élő egyéb embereknek. Te jó ég! Tényleg fingod nincs az illemről.
2016. nov. 29. 19:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha neked ez sok volt, lehet erről beszélni vele, amennyire én tudom még mindig a kommunikáció egy működő párkapcsolat alapja.
2016. nov. 29. 22:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben a korban valahol természetes, hogy ha valaki a szüleivel él, akkor ott bonyolítja a randizást is, pláne egy ismeretlennel! (Biztonságosabb is így.)

Amúgy bennem felmerült, hogy több hét levelezés után ő hívott meg magához? Miért nem ajánlottál fel valamilyen közös programot? Vagy akár úgy is intézhettétek volna, hogy elmész ÉRTE, megtörténik a "kötelező pofavizit", szülők megnyugszanak, és utána együtt elmentek valahova, nyilvános programra.

Ennyi idős koromban az "udvarlóim" így intézték a randikat... srác eljött értem, bemutatkozott a szüleimnek, utána elvitt randizni.

2016. dec. 6. 12:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Régen a legény elment háztűznézőbe, ahol többek között az eladósorban lévő lánnyal is megismerkedett. Addig addig iszogattak, míg távozáskor "véletlenül" otthagyta a szűrét (Ha érdekel mi az, google a barátod), hogy legyen ürügye visszamenni. Amennyiben azt kint találta a verandán, az azt jelentette, hogy annál a lánynál nem lesz szerencséje. Innen ered a szólás, hogy kitették a szűrét.

Mit tesz a modern legény? Egyrészt halvány lila göze sincs hogy mi van, és inkább feltesz erről egy kérdést az interneten.

A válaszom: ahány ház, annyi szokás. :)

2016. dec. 6. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!