Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy átlagos, de amúgy szép lány örülne egy olyan bóknak, hogy "Nálad az az egyetlen mód a 'túlélésre', ha teljesen behódolunk a NŐI szépséged előtt! "?
10: a könyvben szerintem jobban van leírva, mert ott egyértelműbb, hogy Benneték gúnyolódnak Collinson, a filmben ez nem biztos, hogy mindenkinek átjön :) A könyv amúgy is mestermű, mindenképp érdemes inkább azzal foglalkozni. (Jane Austen: Büszkeség és Balítélet, ha esetleg :D )
Kérdező: szerintem az a nő szépségével egyáltalán nincs összefüggésben, hogy mennyire tetszik neki egy szöveg. Ez a duma szerintem iszonyat gáz, de ha egyébként látszik a pasin, hogy zavarban van, és azért sikerült így a dolog, akkor még talán értetlenül nevetnék a dolgon, de nem ásnám el egyből az egészet, ha amúgy tetszik a srác. Viszont ha ez egy előre kitalált hízelgés-szerűség, és a továbbiakban is így folytatnád, háááát... Nem sok sikert jósolnék.
Egyébként a kevesebb több. Ez majdnem minden olyan dologra igaz, ami némi kreativitást igényel. Nem szabad túlzásba vinni, mert abból giccs lesz és erőltetett hatást kelt. Könnyedén, spontán... Még ha nem is lesz TÖKÉLETES, ennél csak jobb lehet :D
#12 Szerintem összetéveszthetetlen a gúnnyal a filmben is. :D
És igen, a könyvben is igen zseniális.
Szánalmas.
Nem szégyenkeznék egy ilyen dumával! :D
a vonzalom keltéshez az lenne a legelső cél,hogy te kerülj alfa a vágy tárgya pozícióba.
nem pedig az,hogy azt mondod neki,hogy kérlek töröld bele a lábad ebbe a féregbe te felsőbbrendű istennő.
tehát pont fordított keret kellene legyen a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!