Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Hasonló helyzetet átélt nőktől kérdezem, de a pasik véleményére is kíváncsi vagyok!
Negyvenes nő vagyok,férjnél voltam, majd 10 éve van egy tartós párkapcsolatom, de nem élünk együtt.
Nincs gond a külsőmmel, az eszemmel, és a párkapcsolatommal is elégedett vagyok, a barátom imád.
Teljesen hétköznapi életet éltem, és bár időnként felbukkan egy-egy hódoló de nem léptem félre sosem. Pár hónapja egy huszonévei végén járó pasi keresett meg. Először hárítottam, aztán mégis belementem. Azt hittem tudom kezelni a helyzetet, de úgy tűnik nem. Az eszemmel tudom mit kellene tennem, de valahogy nem vagyok képes továbblépni és hagyni. Attól félek, hogy benne ragadok, elveszítem a páromat, amit nagyon nem szeretnék, de olyan mintha elvesztettem volna az eddig mindig helyén lévő józan eszemet. Miért vajon, és hogy tudnék szabadulni?
Nem kell hogy rabja légy..hanem választanod kell....
Bár lehet az újnak csak szexre kellesz,ezt ne feledd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!