Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire bíztok a netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire bíztok a netes ismerkedésben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves lány vagyok, februárban szakítottam 3 év után a barátommal, azóta egyedül vagyok. Egyetem mellett nem nagyon járok el sehova, emiatt gondoltam kipróbálom a Tindert, de annyira nincsen hitem ebben az egészben... Van olyan akinek bejött? És ha nem itt ismerkedem, mégis hol lehet? Teljesen be vagyok parázva, hogy soha nem fogok találni senkit...

2016. nov. 13. 19:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Már rég nem a 90-es években vagyunk, hogy az internet a fura emberek gyűjtőhelye legyen csak, miközben a Normális Emberek a közelébe se mennek, mert hát mégiscsak.

Már a mindennapjaink része, és mivel mindenféle ember van "kint" is, ezért az interneten is. Mondjuk valamiért egyesek úgy vannak vele, hogy ha internetről van szó, oda nem érvényesek az amúgy használt illemszabályok, még csak igazat mondania se kell. De nem baj, legalább kijön az emberből, hogy milyen is valójában.

2016. nov. 13. 20:11
 12/14 anonim ***** válasza:

#11 ! Ezt nagyon leírtad! :D de hova lett a " Tisztelet a kivételnek. " ??

Én itt is betartok, minden szabályt, az erkölcsi szabályokat is.. !

2016. nov. 13. 20:15
 13/14 anonim ***** válasza:
En az emberismeretemben bizom eloben es online is, megerzesek, csak online jobban kiszurum a zuros egyedeket mert nem zavar be a vinzefo, gesztusok....ilyesmik:-)))
2016. nov. 13. 22:51
 14/14 anonim ***** válasza:
A varázsgömböm szerint örökre egyyedül maradsz, de van benne egy kilépési záradék. Azt mondja, rám kell írnod privátban, mert csak így kerülheted el sanyarú sorsodat.
2016. nov. 13. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!