Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne legyek zavarban?
nem lehet, hogy azért van ez, mert nem vagy megelégedve magaddal?
azt hiszem nincs elég önbizalmad... nagyon sokat segít, ha megkeresed azt, amit szégyellsz, vagy amiben kevesebbnek érzed magad a srácoknál, és javítasz rajta (pl. ha vki nem érzi magát elég izmosnak, az sportol, ha nem tetszi a frizurád, menj fodrászhoz, mondd el az elképzeléseidet)... akármilyen kis változás sokat segíthet!
fogadd el magad, ne görcsölj, gondolj arra, hogy hány olyan ember van, aki pl. nem taroznak az ideális szépségek közé, de mégis boldogok, és szereti őket a környezetük! legyen önbizalmad! hidd el, hogy nem jobbak nálad, ne engedd, hogy zavarba hozzanak, találd meg önmagad, az egyéniséged! ne törődj mások véleményével, hisz nem az a fontos, hogy ők mit gondolnak... légy felszabadult, vidám!
hát remélem tudtam segíteni, bár elég nehéz...
minden esetre hajrá...:)
Velem is volt ilyen, csak lányokkal.
Azt csináltam (persze emiatt extra hülyének néztek), hogy mentem mindenfelé és mindenkinek köszöntem. "szia, szia, szép ruha, szia, szia, csókolom :D"
Persze nem azt mondom, hogy tedd ezt, hanem simán szólíts meg srácokat csak úgy, nem kell akarnod tőlük semmit, csak "megtudnád mondani mennyi az idő?", "merre van a Kossuth tér?" stb.
elöször kezel öket barátkánt ne már mindjárt ugy kezekd őket hogy ur isten egy pasijelölt hanem haverom haverja dumálok vele egyyt
ne érdekeljen mi lessz a vége
Szvesen: =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!