Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy randira hívtak de te elutasítottad pedig nagyon tetszett az illető?
Figyelt kérdés
2016. nov. 12. 21:15
1/6 anonim válasza:
Ilyen kérdést.
Volt már olyan, hogy fizetést kaptál, de visszautasítottad pedig nagyon kellett a pénz? :DDD ez kb olyan
2/6 anonim válasza:
Volt már, mert tudtam, hogy csak sexet akar.
3/6 anonim válasza:
Igen. Én is azért mert csak szexet akart, nekem pedig komolyabb terveim lettek volna vele.
4/6 anonim válasza:
Igen, mert kapcsolatban voltam. :D
5/6 anonim válasza:
férfi létemre volt
fiatal voltam és bolond azért utasítottam vissza mert akkoriba egy másik lányba voltam szerelmes, aki azt sem tudta hogy létezem
a lány aki randira hívott egy nagyon csinos és jófej lány volt akivel később évekig barátok voltunk amíg el nem sodort az élet minket egymás mellől
mai napig bánom hogy nem mondtam igent neki és sokszor elgondolkodom rajta hogy mi lett volna ha...
6/6 anonim válasza:
Igen volt olyan akibe ilyen kis lazán belezúgtam de egyértelmű volt családos ( utána néztem neten) hát sóhajtottam egy nagyot s nemet mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!