Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni? Van egy srác aki már több mint másfél éve tetszik. De teljesen bele vagyok bolondulva, szinte már egy sztárként nézek rá.
ahha
nem
Ismerd meg, gyorsan kiábrándulsz belőle. :)
vagy
Nyiss más fiúk felé. Barátkozz, szórakozz, randizz! Akkor szokott ilyen eszeveszett kötődés kialakulni, ha túl sok a szabdidőd és sokat vagy egyedül. Ilyenkor van időd rá goldolni, meg elképzelni milyen szépek is lennétek együtt, meg mennyi jó tulajdonsága van,...
Kösd le magad és ismerkedj!
Feküdj le velem :D: bombapasi@vagyok.hu
Élvezd ki :)! Később jókat fogsz ezen derülni mikor vissza gondolsz rá.
Egyébként meg írj neki msn-en valami ürüggyel. Pl segítsen már eltűntek az ikonok a gépedről, tudja e, hogy hozd vissza. ha tudja kérdezd meg, hogyan hálálhatod meg.
Kérdezd meg mizu vele?
Minket fiúkat átszoktak hívni a lányok DVD-zni, gépet szerelni. stb.... Közben beszélgetnek velünk. Kérdeznek inden félét, hogy megismerjenek minket jobban és figyelik rájuk mozdulunk e....
Ilyen kor elkel őket hívnunk randizni...
Am szervez vel sok közös pogit. Mindig köszönj neki puszival stb...
Jah súgd meg a barátnőidnek, hogy tetszik :D (ez a rész szokott tetszeni). Azok majd elmondják neki, ha tetszek neki és akar tőled vmit rád mozdul. Onnantól rajtad múlik mi lesz belőle.
Jah a 24:62 -es voltam
16:59 –» no comment
Szerintem is az lenne a legjobb, ha mások felé kezdenél el nyitni. Menj el bulizni, ismerkedj. Így kevesebb időd marad majd belelovallni magad ebbe a srácba. Így nagyobb eséllyel találsz mást, aki viszonozza is az érzelmeidet.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!