Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudtok nem átlagos randiprogra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok nem átlagos randiprogramokat?

Figyelt kérdés

Vidéken, de Bp.-en is mondhattok. Első randi lesz, a srác jön hozzám, ezért lehet nekem kéne programot kitalálnom. Mivel messziről jön, valami tartalmas program kéne. Gondoltam sétálunk kicsit egy itteni szép helyen, de hideg lesz, ezért jó lenne valami benti program is. A beülni kajálni valamit, a mozi és hasonló átlagprogramoknál valamivel izgalmasabb ötleteket várok. Egyébként komoly férfi, de tud szórakozni is, szereti az új, izgalmas programokat, ahogy én is.

A fiú 27, én 24/L vagyok.

2016. nov. 11. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
26%

Öltözzetek fel rendesen és fű.

Vagy egy nagyon kevés hajni/farózsa/LSD/gomba

2016. nov. 11. 14:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mennyire jó ötlet, de nekem közös sütés/főzés jutott eszembe :D Már csak azért is, mivel messziről jön, ezért talán örülne is ha vihetne magával valami útravalót majd ha megy haza.
2016. nov. 11. 14:34
 3/4 A kérdező kommentje:
A közös sütögetés jó lesz majd később, de egyelőre nem szeretném hazahozni, első randi.
2016. nov. 11. 14:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte, tabumentes beszélgetés! :D De tényleg. Első randin általában mindenki ferdít, csak a pozitívat akarja magáról előadni.

Red Vixen, az általad sokat emlegetett naaagy bölcsességed most hova tűnt? :D Egy másik kérdésnél olyanokat írtál, hogy LSD-zni csak megfelelő embereknek szabad. Most meg erre buzdítod a népet? Kis cuki! :D

2016. nov. 11. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!