Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszik ha egy pasi ilyen?
Figyelt kérdés
190 cm magasság
Átlagos testalkatú
Rövid barna haj és szem jellemzi
Van borostája
Fehérek a fogai, nem fél mosolyogni velük
Ezeken kívül pedig nem lehet unatkozni mellette, mindig kitálal valami közös programot, őszinte, kitartó, céltudatos.
Nektek ez pozitívum vagy van más, eltérő elkepzelesetek is?
24F
2016. nov. 11. 12:22
1/15 anonim válasza:
Eddig jó, de ez még kevés ahhoz, hogy eldöntsem kellene-e hosszabb távra.
2/15 anonim válasza:
ennyiből mit is kéne eldönteni
eddig jó
és a többi?
3/15 anonim válasza:
Okés, de nálam csak a borosta döntött. :)
Lehetne tisztelettudó és persze kedves..igazából már csak az számít amit át tudsz adni belűről.
4/15 anonim válasza:
Ez mind jó, de látod ez nem élő, kitudja, lehet élőben már szerelmes is lennék :D
mármint a leírtak alapján teljesen okés vagy, de hol marad a kémia!?
5/15 anonim válasza:
Jól hangzik, de ennyi alapján nem lehet dönteni.
6/15 anonim válasza:
Rossz tulajdonságok? Jól hangzik, mert a képzeletemben ezt egy szép archoz teszem, de lehet, hogy csúnya vagy. :) Persze, nem ezen múlik. :) Biztos vannak rossz tulajdonságaid is, vagy valami gond, különben királyul menne a csajozás és nem itt kérdeznél. :)
7/15 anonim válasza:
Nekem meg van,csak ő konkrétan barnább :$. Nem, nem arab, hanem hispán.
8/15 anonim válasza:
Oda vissza lennèk tőle akár életem végéig
Csak egy kérdés maradt.. hogyhogy nem foglalt?
L
9/15 anonim válasza:
Hidd el a legfontosabb a kémia, én már voltam randikon, ahol tényleg passzoltunk egymáshoz, az élethez való viszonyulásunk is egyezett, a terveink is hasonlóak voltak, mit szeretnénk, stb, de nem volt meg a kémia. Ez egy olyan dolog, ami nélkül tartós kapcsolat nem igen jöhet létre. Az, hogy ha szimpatikus vagy a másiknak egy dolog, teljesen más. Azok a tulajdonságok amiket leírtál, szerintem általánosak, semmi kivetni való nincs benne, de ez alapján nem lehet következtetéseket levonni, milyen is vagy valójában.
10/15 anonim válasza:
Jól hangzik, de ez többmillió emberre ráillik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!