Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz vagyok, ha addig nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz vagyok, ha addig nem fekszem le egy fiúval sem, amíg hivatalosan nem járunk?

Figyelt kérdés
Vannak elveim, és nem szeretnék "feleslegesen" lefeküdni olyan fiúkkal, akikkel nem lesz több. Ciki vagyok nagyon? 21L
2016. nov. 9. 16:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem is ezzel a "hivatalosan"nal van bajom. Nem értem mitöl lesz hivatalos. Elmagyaráznád?
2016. nov. 9. 17:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Most komolyan, mit nem lehet érteni azon a kifejezésen, hogy hivatalosan is járnak?
2016. nov. 9. 19:15
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Ez most egy ismerkedős kérdés? H megmutasd te mennyire más vagy és ciki amit csinálnak? Ha igen, nem tartod égőnek, közben iszonyat butának és nem gondolkodónak tűnteted efl magad?

Ha komoly kérdés, te ennyire gyökér vagy?

2016. nov. 9. 20:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem ciki, csak a ribizlik érzik annak.

Csak tartsál ki az elveid mellett! Csak remélni merem, hogy egy este nem elég a hivatalos verzióhoz... :-)

2016. nov. 10. 00:01
 15/17 A kérdező kommentje:

Hivatalos onnan fogva hogy kézen fogva mentek pl. egy buliba párként, ha van valami esemény pl. esküvő egyértelműen őt hívod, közös képeket tesztek ki stb.

Egyébként köszi a válaszokat :)

2016. nov. 10. 16:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem ciki vagy, hanem erkölcsös, megbízható. Maradj is ilyen! :-)
2016. nov. 10. 22:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Persze. Mert aki nőként ki meri mondani, hogy a szexet élvezi, nem csak ajándékként "adja oda magát" a lovagi torna győztesének, hanem el is veszi ami neki kell, akkor is ha csak megkívánta és hozzá nem akar menni a pasihoz, az már ribizli. Ez meg a sötét, álszent középkor.
2016. nov. 10. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!