Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ti nektek melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti nektek melyik nőtípus jön be jobban? Az érzelgős, gyenge és kissé elveszett vagy egy céltudatos kemény "erős nő" típusú?

Figyelt kérdés
2016. nov. 8. 20:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#1 :D :D :D

Egyébként nekem a gyenge, érzelgős, csendes, szégyenlős típus jön be.

2016. nov. 8. 21:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Egyik sem, az egyik véglet gyakran annyira határozatlan, félénk és önbizalomhiányos, hogy leszívja a férfi energiáját, és unalmas állandóan a nem létező önbizalmát helyrerakni, a másik meg sokszor annyira törtető és "férfias", hogy az már fáj. Bár mondjuk kinek mit jelent az "érzelgős" és a "céltudatos", de azt tapasztaltam, hogy az emberek szeretnek takarékosan bánni az igazsággal, és megszépítik a "rossz" tulajdonságaikat, így pl. a durván önbizalomhiányosból "érzelgős" lesz, az erőszakosan törtetőből pedig "céltudatos". Én inkább a normális nőket szeretem, akiknek van jövőképük, vannak életcéljaik, nem kell állandóan bizonygatni nekik, hogy ők úgy jók, ahogyan vannak, van bennük határozottság, de ez nem válik maszkulin dominanciává, és nem taposnak le másokat az előrejutás érdekében.
2016. nov. 8. 22:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen céltudatos,kemény, "erős nők" legbelül nagyon érzékenyek és sebezhetőek...
2016. nov. 8. 22:13
 14/14 anonim ***** válasza:
2..
2016. nov. 8. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!