Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan 22-32 év közötti lány/ nő, akinek bejön ha egy férfi nem iszik, nem dohányzik, hűséges tipus, törődő, odaadó, családcentrikus?
Hosszú távú párkapcsolathoz (a dohányzástól eltekintve) ezek alap dolgok kellene, hogy legyenek, szégyen a világra, ha ezeket már érdemként kell említeni. A dohányzást azért emeltem ki külön, mert az egyénileg vagy számít vagy nem.
Én dohányzóval nem is kezdek, mert kb. úgy reagál a szervezetem a dohányos közegre, mint hogyha allergiás lennék (de ilyen allergia nincs), de van olyan ember, akinek meg ez nem szempont.
Viszont hogy összeillenénk-e valóban, ahhoz ennyi kevés, mert az ennél összetettebb dolog. Lehet, hogy halálra idegesítenénk egymást a teljesen másféle életmódunkkal, alaptermészetünkkel, humorunkkal... Aztán nem tudjuk például, hogy nem eszel-e meg minden este egy fej hagymát zsíros kenyérrel, ami ugyan nem kifejezetten káros, sőt, én is szeretem, de büdös, és én is csak olyankor eszem, amikor tudom, hogy nem fogok másokat zavarni a szagokkal... :-)
Főiskolán volt egy évfolyamtársam, nem sokat beszélgettem vele, időnként mögöttem ült előadásokon, akkoriban egy kórusban énekeltem, és egy koncertünkre vittem be szórólapot, hátha valakit érdekel, ez meg kornyikálásnak nevezte (soha nem hallotta a kórust egyébként, tehát nem tudta, mire tesz megjegyzést). Utána be akart próbálkozni nálam, de ezzel a megnyilvánulásával, hogy így leminősítette az akkor számomra legfontosabb hobbimat, amiről gőze sem volt, úgy elásta magát, hogy szóba sem álltam vele.
Már vagy ezerszer leírtam ezen az oldalon de megteszem megint persze teljesen feleslegesen. Az én párom azon túl hogy hozza amit a kérdező írt magabiztos jó humorú jó a kommunikációs készsége törekvő és sok területen nagyon jól tájékozott ügyes kezű ha fúrni faragni szerelni kell kompromisszum kész és még sorolhatnám. Ez mind csupa jó tulajdonság persze van neki dögivel rossz is mint mindenkinek de egy párkapcsolathoz az kell hogy a jó tulajdonságokba beleszeress és a rossz tulajdonságokkal megtanulj/tudj együtt élni.
Az hogy a kérdező ideírt 6 tulajdonságot azzal nem vagyunk kisegítve ezért is írtuk többen is hogy ha csak ez a 6 tulajdonság alapján kell dönteni akkor ez így kevés.
Ami meg az elvárásokat illeti. Én mindig is úgy voltam vele hogy ha akarsz írhatsz egy bibliányi kitételt hogy miknek kell a leendő párodnak megfelelni és békésen várhatod hogy megismerd nekem aztán ez nem fáj de amikor itt bőgnek a pasik hogy ő ugyan dagadt csóró a szüleivel él 30+ évesen és igazából el se akar költözni stb de egy modellre fáj a foga akkor had nyíljon már ki a bicska a zsebemben és nem azért mert a paramétereihez képest jobb nőt akar (vagy ugyanennek a női megfelelője jobb pasit) hanem azért mert itt nyávog ahelyett hogy tenne az ügyért és fogyna dolgozna és elköltözne vagy kussban ülne egy sötét sarokban. Én 18 éves koromig pasi közelébe nem mentem mert nem találtam olyat aki érdekelt volna illetve eléggé beleillet volna abba a sémába amit keresek. Végül mint fentebb írtam megtaláltam a párom de korábban sem jártam ide sírni hogy szegény pici én.
Ami meg azt illeti hogy én mit tudok nyújtani... épp elég hogy a párom listájának a pontjait tudom teljesíteni ami meg ugye szintén embere válogatja hogy mit tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!