Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok egy ilyen férfival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés
.....30 éves korára csak 10 millió spórolt pénze van, saját kocs-ház nincs...
2016. nov. 2. 18:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Attól függ milyen nőt szeretnél magad mellet reggel az ágyban látni"

Ez egyébként nagyon igaz. Az utóbbi időben volt pár randim, egy nő volt, akinek nagyon jól láthatóan imponált az anyagi helyzetem... Sajnos 15 perccel azután, hogy erre rájöttem, már zsigerileg utáltam az egész helyzetet (utólag megkaptam, hogy legalább kihasználhattam volna a lehetőséget, de őszintén megmondva, még arra sem vágytam)

2016. nov. 2. 19:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Ebből többet is csinálhatsz, ha okos vagy. Belefektethetsz dolgokba, amik többet hoznak vissza.
2016. nov. 2. 20:51
 13/18 Zuperapuka ***** válasza:
Köszönöm a válaszokat...sajnos eddig mindegyik nőt csak a pénz érdekelte, ezért is kérdeztem.Ez a pénz tőzsdéből jött össze..tovább kellene csinálni...
2016. nov. 3. 00:38
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha férfiként válaszolhatok azért nézem meg az ilyen kérdéseket is mert én is kíváncsi vagyok a nők válaszaira.

De most akkor te kiírtál egy kérdést és egy másik regisztrációddal megköszönted a válaszokat?

Amúgy ha azt veszed hogy egy átlag magyarra jut 8 millió forint megtakarítás akkor még jól is állsz a 10 millióval.

A helyedben már ennyi pénzt nem kockáztatnék a tőzsdén hanem inkább vállalkoznék belőle. A kereskedés a legrizikómentesebb és ez arra jó tőke. Hogy mivel kereskedj azt neked kell megtalálnod.

30 alatt még vannak nők akiknek nem az anyagiak számítanak de a 30 feletti nőknek már vannak ezen a téren elvárásaik amit ki is mondanak.

Egy normális nőt kell keresned akinek legalább van lakása (ha már úgyis anyagiasan indítottad a kérdést). Közösen meg már belevághattok a család tervezésébe.

2016. nov. 3. 06:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Utolsó: ha ilyen statisztikát nézünk, akkor egyáltalán nem áll jól, mert egy átlag Magyar nem 8 milliót tart a bankban, hanem összesen rendelkezik 10 millió vagyonnal (és ebben benne van Csányi Sándor a milliárdjaival is, valamint a lakás, a kocsi, tehát ha valakinek van egy relatív drága örökölt lakása Pesten minimálbérrel, akkor simán hozza ezt)

(forrás: [link]

[link] )

Szóval nagyon nincs Mo-n átlag 10 millió a bankban.

Egyébként, hogy ekkora vagyonnal melyik rétegbe tartozik valaki:

[link]

Ez persze offtopic, mert mint említettem a párkeresésnél már régen rossz, ha ez dominál, de azért ne terjesszük már, hogy minden Magyarnak milliói vannak a párnacihában.

2016. nov. 3. 06:59
 16/18 anonim ***** válasza:
:DD a legtöbb ember 2x annyi idősen is örülne ha ennyi spórolt pénze van, de nincs nekik.
2017. febr. 1. 00:16
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez annyira semmit nem jelent, hogy lehet ilyen logika alapján menni? :DD

16 éves szomszéd srác ismerősöm, nem mert csajozni eddig, mert ő jogsihoz köti hogy ránézhessen egy lányra, mert szerinte gáz az hogy nem mutathatja ezt fel neki.

Azt mondta ha meglesz majd jöhetnek a csajok, de addig nem.. ki érti ezt? :DD

Ismerek 31 éves srácot nincs jogsija, nem is akar és mégis volt több barátnője is és ismerkedik.. Nem értem az ilyen logikát.

Pont hogy nem azok lesznek az első kérdések randin, hogy mennyit takarítottál már meg, van-e kocsid, milyen.. meg saját házban laksz-e.. hanem hogy te milyen vagy.

2017. júl. 5. 16:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja am... 40 éves rokonaimnak van össz-vissz 3 millió megtakarított, +2 milliót érő kocsi, meg egy 120 éves ház, berendezések mezőgazdasági gépek aztán ennyi.
2017. júl. 5. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!