Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól sejtem, hogy a nőknél, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól sejtem, hogy a nőknél, a "nemrég ért véget a kapcsolatom, még egy kicsit jó élni" egy eufemizmus arra, hogy nem lesz a dologból semmi?

Figyelt kérdés

Ugyanis ez volt a válasza arra, amikor megemlítettem, hogy elmehetnénk kettesben valahova. Tehát, akkor ez jelentheti, hogy ne teperjek, mert úgy sem lehet ebből kapcsolat?

Azóta nem írtunk egymásnak, pedig előtte jókat beszéltünk.

2016. okt. 31. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem ez pontosan azt jelenti, hogy ebből most nem lehet kapcsolat.
2016. okt. 31. 12:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja, azt jelenti.
2016. okt. 31. 12:37
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

igen, ezt jelenti, de ehhez minek kellett ide kérdést kiírni? erre magadtól nem jöttél rá úgy hogy ne kelljen biztató válaszokat olvasnod itt?

szerintem ez annyira egyértelmű válasz volt

2016. okt. 31. 12:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen,és új kapcsolatnál is gyakran előjön ez a szöveg.
2016. okt. 31. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Ajánld fel neki, hogy akkor csak dugni jártok majd össze. :D
2016. okt. 31. 13:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egész pontosan azt jelenti, hogy veled nem szeretne semmit, ez olyan mint mikor a fiú a képedbe mondja, hogy csak szexkapcsolatra vágyik, egy hét múlva meg már nősülne mással(megtörtént eset) elég vicces szituációk ezek.
2016. okt. 31. 13:34
 7/7 Beviz Elek ***** válasza:
Ez azt jelenti hogy VELED nem lesz semmi, ne teperj fölöslegesen
2016. okt. 31. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!