Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy helyen dolgozunk, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy helyen dolgozunk, hogyan közeledhetnék hozzá?

Figyelt kérdés

Egy épületben van a munkahelyünk, két külön cégnél dolgozunk,de időnként együtt kell működnünk. Múltkor segített elintézni valamit a srác,akkor nagyon udvarias és mosolygós volt, de amúgy csak köszönünk egymásnak ha összefutunk, mert sosem vagyunk egyedül. Írtam neki, hogy nagyon jól esett a segítsége, próbáltam még indokot találni hogy a segítségét kérjem, de elakadt az e-mailezés, hogy szívesen, máskor is.

Mit írhatnék neki, amiből még nem vagyok totál átlátszó, hogy nem csak a szakmai segítsége érdekel, hanem rá is kíváncsi lennék? A közös melóhely miatt fontos lenne, hogy ne legyen kínos találkozni a folyosón, ha nem ugyanúgy gondoljuk vagy kiderül h van valakije.

2016. okt. 31. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Megírgatnád neki, hogy szeretnéd meghálálni a segítséget és meghívnád egyet kajálni és máris ott a lehetőség :)
2016. okt. 31. 12:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Akkor inkább mi volna ha tapogatóznál, ha már annyira a kínosságtól tartasz?

Már nem vagy óvodás, ami neked (szerinted) kínos, az nem biztos hogy kínos dolog, inkább teljesen normális dolog. Mi van abban, ha kapsz egy kosarat? Ugyan mi? Emberek, napjában több millióan kapnak. Nagydolog.

2016. okt. 31. 12:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Ha valakinek még van valami tippje szívesen veszem.

2016. okt. 31. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!