Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedjek vele?
Figyelt kérdés
Nagyon megkedveltem egy munkatársnőmet (virágkertészetben, város szélén van), én is láthatóan tetszem neki, de szerintem nem tudja, hogy tetszik nekem. Ő alacsony, széles alkat, én 182 cm, vékony alkatú. Már egy éve ismerem, de még nem lett belőle kapcsolat.
Nem az, hogy én nem merem őt kérdezni, hanem szinte bármi kedveset mondok neki rögtön elpirul. Pl. egyszer mondtam, hogy "először egy másik lányra emlékeztettél, mert neki is ilyen nagy mosolya van" és rögtön elpirult, meg mosolygott.
2016. okt. 30. 11:13
1/4 anonim válasza:
Azt csinálsz amit akarsz. A te életed. Tetteidért vállald a felelősséget.
Mégis miért ne ismerkedhetnél vele?
H..lye kérdés!
2/4 anonim válasza:
Most az elpirulás miatt nem akarsz vele ismerkedni vagy mi?? :)
Ha neked tetszik a lány és meg szeretnéd ismerni, akkor ismerd meg!
3/4 anonim válasza:
Miért kellett egy másik csajjal összehasonlítanod? Még ha nincs is ez a másik csaj, mondtad volna neki azt, hogy szép, széles mosolyod van.
4/4 A kérdező kommentje:
Azzal a csajjal csak összefutottam, nem ismerem. Csak egy városszéli tanyánál jártam és kérdeztem hogy merre kell menni.
2016. nov. 4. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!