Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedek egy férfival egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedek egy férfival egy ideje, és nagyon-nagyon szimpatikus, minden rendben vele, szerintem lehet Ő lesz az a bizonyos igazi, DE (többi lent. )?

Figyelt kérdés
Ő tipikusan egy hagyományosabb falusi ember.Tolnából egy kicsi faluból származik.Nagyon kedves és jóindulatú,de nem egy modern felfogású ember.30 éves,elvált,két gyermeke van.Fizikai munkát végez,a saját/családja cégénél,szereti a kétkezi,megerőltető munkákat,szerinte az az igazi munka amitől elfárad,érzi hogy dolgozott.Én 21 éves vagyok,Pesten nőttem fel,most egyetemre járok,mellette egy butikban dolgozok.Szóval a probléma: Tetoválásaim vannak.Sok és többnyire nagyok.Mindegyik jelentéssel bír,sok-sok évig tervezgettem őket.Nem divatból csináltattam,hanem hogy segítsenek túl lépni az életem egyik nagyon nehéz szakaszán.Balesetet szenvedtem 14 évesen.Tele voltam égési sebekkel (nagyobb méretűekkel) és egyéb kisebb hegekkel.Minden áldott nap ha magamra néztem a baleset jutott eszembe,és hogy ott elvesztettem egy számomra fontos embert.15 évesen döntöttem el,hogy mivel máshogy nem megy,tetoválásokkal fogom eltakarni a nyomokat.18 éves koromig tervezgettem a mintákat,gyűjtöttem rájuk a pénzt.Olyan dolgokat varrattam magamra,amik mondhatni a felépülés fázisait jelképezik számomra,az egész összefüggő,és igényes munka.Általában még azoknak is tetszik akik nincsenek oda a tetkókért.Lényeg a lényeg,holnap (vagyis mondhatom hogy már ma) találkozunk,és ő még nem tudja hogy mi a helyzet.Félek hogy sarkon fordul és ennyi volt.Fiúk/férfiak,nálatok ez nagy kizáró ok lenne,ha amúgy szép a lány,belsőleg is oké,és a tetkók nem csak értelmetlen krikszkrakszok?Kort is írjatok ha lehet!Nagyon aggódok,még aludni sem tudok..:( (Ha van benne hiba,bocsánat,már kicsit este van.)
2016. okt. 28. 01:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%

"A tetoválás a létező legprolibb, legigénytelenbb dolog amit ember csak tud a testével csinálni. "

Ebben azért eléggé tévedsz... a tetoválás az emberiség történetében inkább státuszszimbólum volt, például a 19. században hazánkban az arisztokrácia körében volt elterjedt (pl. Erzsébet királynénak is volt tetoválása). Kultúrtörténeti szempontból tehát egyáltalán nem "proli" szokás, ez max. a te saját sztereotípiád, aminek nincs realitása.

2016. okt. 28. 11:05
 12/13 anonim ***** válasza:
25%

Gondolom a kérdező nem egy pápua új-guineai törzsi majomra vagy egy múlt századról ideidőutazott nemesi ifjúra gondolt mint nagy ő-re.

Hogy lehetne már olyan valami státuszszimbólum amit még egy börtönben is el tudnak végezni egy darab villával? A nemesek körében legfeljebb divat volt miképpen sok más is, de ahogyan ma már a veszélyeztett állatok hobbiból legyilkolása is megvetendő, úgy a különböző ábrákkal teleszart bőrű embereket is mélyen lenézem.

2016. okt. 28. 12:17
 13/13 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek!Minden oké volt,nem zavarta,kérdezgetett is róla,elmeséltem neki mi mit jelent,nagyon jó volt!

Red Baron (vagy inkább Barom) még a jellemtelen senki mivoltod ellenére sem kívánom,hogy rád gyulladjon egy lakás,a 7. emeleten,gyerekként,és tőled egy szobányira halálra égjen a testvéred.Nőként (lányként) hatalmas kezelhetetlen sebekkel kellett együtt élnem,és minden nap eszembe jutott miattuk,hogy mi történt.Börtönben villával?Egy "Juci szeretlek!" feliratot esetleg,de egy festmény minőségű,részletes,precíz képet aligha.Patkány vagy te fiam nem ember :)

2016. okt. 28. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!