Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibe fogadjunk?
Figyelt kérdés
Kitaláltam hogy izgalmasabb legyen a játék fogadjunk,
nem tudjuk hogy mibe adnátok ötleteket hogy mit kérjek ha nyerek? (Dugás, szopás, stb-t hanyagoljuk 1 randi)
Előre is köszönöm a válastzokat!
20/F
2016. okt. 26. 21:56
1/10 anonim válasza:
jajjj istenem, nem lehetne egy "30 feletti párkapcsolat" kategóriát csinálni ezen az oldalon?
2/10 A kérdező kommentje:
miért? :D bocs ha untattalak...
2016. okt. 26. 22:10
3/10 anonim válasza:
Mert legyen már önáló gondolatod! Első randin legyél már önmagad! Nem játszóházba mentek, hanem randira!
4/10 A kérdező kommentje:
Jó tudom, a program minden meg van, kitaláltam nincs vele gonda annyiba kértem a segítségeteket hogy ezt a pici részletet segítsetek kidolgozni, vannak ötleteim de nem tartom őket jónak.
2016. okt. 26. 22:21
5/10 anonim válasza:
Egy idióta vagy, ha szerinted ez vicces lesz első randin. Szánalmas próbálkozás ne haragudj. Miért normálisan már nem megy? Az azért elég snassz, ha csak fogadás útján tudod rákényszeríteni az illető hölgyet. Inkább valami könnyű és játékosat találj ki, első randin meg egyszerűen gáz ilyet kérni. Ha elveszíti a fogadást legyen az a "büntetése" hogy egy óráig fogni kell a kezedet. Ha még most ismerkedtek akkor segít az egymásra hangolódásban. De ezt is inkább a második randin érdemes amikor látszik, hogy van közöttetek szimpátia, vonzalom.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi hogy te így megálapítottad....
kb 15, 16 éve ismerem.... a kérdésre válaszoljatok ba***átok meg.....
Tisztelet a kívételnek!
2016. okt. 26. 23:06
7/10 anonim válasza:
Nem kell megsértődni. Ha pelenkás korunk óta ismernélek, és az első komolyabb randevúnk alkalmával arra kérnél hogy ápoljalak le fogadásból én otthagynálak mint a sicc.
8/10 A kérdező kommentje:
Gyök*r vagy? Olvasd el végig a kérdést majd aztán nyisd ki a pofád. Köszi!
2016. okt. 26. 23:16
9/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem ez a fogadás ötlet úgy 15-16 éves korig még rendben van, utána viszont rettenetesen gáz, emellett iszonyat gyerekes, unalmas, ötlettelen. Ha nekem valaki ilyennel jönne első randin, még akkor is, ha amúgy ismerem az illetőt, akkor egészen biztos, hogy nem lenne második randi.
10/10 anonim válasza:
Most randira mesz, ott fogadsz vagy mi van? Mit akarsz nyerni? Nekem kicsit zavaros a kerdes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!