Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves srác összejöhet tartós kapcsolatra egy 18 éves lánnyal?
Én vagyok a srác és ez a lány nagyon szexi, meg irtó kedves is szokott lenni velem, de még nem mertem felvetni neki a dolgot mert féltem a reakciójától (amúgy nincs pasija)
szerintetek megkérdezzem? ki tudja, lehet, ő is izginek tartaná egy fiatalabb sráccal
Próbáld meg, komolyabb vagy, mint az átlag ennyi idősek akkor jól mehet minden. Minden jót!
19/L
de most miért?
valami indok?
18L-nak
Szia!
Még húsz év és imponálni fog ha egy fiatalabb srácnak "bejössz"!:)
13:40 és 58
nem bántottál meg :)
Szedd össze magad és tereld rá a témára, aztán kérdezz rá. Különben azon bánkódhatsz, hogy mi lett volna ha..
18/l
NEM NEM ÉS NEM!!!-.- Miért ne?-.- gondolkzozmár egy picit-.- 1részt.sztem kevés embert zavar, ha nála fiatalabbal jár.. ha a pasi iedösebb az lehet kicsit több korkülömbség.. de mieza hülye szabály h csajoknak nem tetszhettnek a fiatalabb pasik"?????-.-" én spec az idösebb csajokat szeretem mer a nálam fiatalabbakkal nem érzem jol magam.. elvileg" érettebb vok a koromnálxD (sztem nem:P) De a lényeg hogy m1 a kor.. ha szeretitek egymást akk nemlesz semmi akadály:D nálam 3éwel idösebb csajjal jártam... és végülis ö célozgatott h járni akar velem xD de végülis én kérdeztem meg, mivel nekem kell:P szal. Proba szerencse:P ésha visszautasit?? akkor mivan? 1év mulva ujra probálkozol xD meg gondolom norm a csaj.. nem ugyfog visszautasitani se hogy "huzzá vissza anyuci házába k*csög keress fiatalabb csajt" v vamixD hanem célozgatni fog rá, hogy ez nektek nemfog menni:D amelyk csajba van 1kis tisztelet a másik iránt az nem egyböl NEM-et mond.. ésha kéri h hadd gondolja át.. nekérdezd h mire jutott.. ha nemfog válaszolni 3napon belül akkor az NEMet jelent:/ Nah sok szerencsét:P rem segitettem
13.40 |13:58 és 13:59-nek azt üzenem h full hülye:) ... milenne ezzel a világgal ha a pasiknak nem tetszenének a náluk fiatalabb csajok... és nem öcséd oszt társaival kell járnod-.- vannak sokkal érettebb emberek a koruknál... hawerom 15éves és 18nak néz ki és sokkal érettebba koránál.. és 22éves bnöje van.. 6hónapja:P ésmég mindig nagyon szeretik egymást.. tuttom szerint:) dehát mindnekinek másaz izlése.. a tied pedig nagyon xaar ha kor alapján itéled meg az embereket:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!