Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombatra (2016,10,29) randi ötletek kellenének. Mit és hol?
Budapest.
Én nekem. Ez az elsö ilyen kérdésem.
A setalos amugy vele nem működött vagy általában?
En nem vagyok híve a kávé felett uldogelesnek, szóval sztem valami program, ami beszedtemat szolgáltat, jo lehet.
Akar egy running sushi étterem, vagy menjetek el gokartozni, vagy vmi erdekes kiállítás/sörfeszt. :D
Úgy értem, ha az első randit sem tudod kitalálni akkor ezentúl mindig itt fogod megkérdezni mi legyen a következő lépés?
Menjetek szabadulós szobába, mondjuk a gozsduba, jó poén nem kell kínosan témát keresni, mert rögtön közösen kell feladtato megoldani és oldódtok, lesz közös élmény és amikor kijöttök rögtön a bulinegyed közepén vagytok szóval lehet beülni vagy akármi
Sétálás miért nem működött?
Normafa, János hegyi kilátó, forralt borozás(vagy teázás), rétes evés, tökéletes randi lenne, most annyira gyönyörűek a fák.
ja erre én is gondoltam.de nem hemzsegnek a poloskák?
ciki nem ciki én utálok minden bogarat és félek is tőllük.
És nem hisze,hogy tuti randiba bele tartozik a bogaraktól való rettegés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!