Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mennyi időt vártok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyi időt vártok a randira hívással, miután a lány szinglivé vált?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy tetszik egy lány, akit már ismersz egy ideje, de komoly kapcsolatban volt egy pasival, akivel most szakítottak. Mennyi időt vársz a kezdeményezéssel? Gondolok a beszélgetésre, találkozni hívásra, randira hívásra, flörtölésre, első csókra. Kort is írjatok, légyszi.
2016. okt. 24. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Legalább 3 hónap kell egy komoly (minimum éves) kapcsolat után, hogy az ember lelkileg túl legyen az előzőn. Ez persze személyenként változhat is, de szerintem a 3 hónap a minimum. Beszélgetni mondjuk kezdeményezhetsz, de a csókkal várj.
2016. okt. 24. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
A legtöbb fiú -3 hónapot szokott. Igen, jól érted.
2016. okt. 24. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:

beszélgetni már azelőtt, hogy szinglivé vált volna. Hisz akkor derül ki, hogy a tetszés miért is tetszés.

Szakítás után meg kiderül, hogy a lány hogy gondolkodik a továbbiakról. Mennyire viselte meg a dolog.

Amúgy ez csak elmélet. Nekem nem kell bnő, szóval max ismerősi kapcsolat szinten beszélnék vele, nem érdekelne.

2016. okt. 24. 20:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Lányként azt mondom, erre nincs általános recept.

Az egyik exemmel a kapcsolat vége csak szenvedés volt, én mondtam ki végül, hogy legyen vége, már másnap kész lettem volna egy másik kapcsolatra, hisz rég nem voltam szerelmes, csak próbálkoztunk, hogy hátha rendbe lehet még hozni, nem akartuk egyből eldobni az egész másfél évet.

Utána egy másik exemnél meg még fél év után se éreztem úgy, hogy készen állnék másra.

Szerintem beszélgetni kell (ami amúgy se gáz, ha ismerősök vagytok), és szépen le lehet szűrni, hogy hogy érzi magát, mennyire megviselt, stb.

2016. okt. 24. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam eleve kiesnek a foglalt lányok/nők. Miután megtudom róluk, hogy párkapcsolatban élnek, onnantól nem követem figyelemmel őket.
2016. okt. 24. 20:47
 6/6 anonim ***** válasza:
a mostani barátom két napot várt ahhoz képest, hogy én tudtam, nem találkozom többet azzal, akivel előtte találkozgattam.
2016. okt. 24. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!