Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyi időt vártok a randira hívással, miután a lány szinglivé vált?
beszélgetni már azelőtt, hogy szinglivé vált volna. Hisz akkor derül ki, hogy a tetszés miért is tetszés.
Szakítás után meg kiderül, hogy a lány hogy gondolkodik a továbbiakról. Mennyire viselte meg a dolog.
Amúgy ez csak elmélet. Nekem nem kell bnő, szóval max ismerősi kapcsolat szinten beszélnék vele, nem érdekelne.
Lányként azt mondom, erre nincs általános recept.
Az egyik exemmel a kapcsolat vége csak szenvedés volt, én mondtam ki végül, hogy legyen vége, már másnap kész lettem volna egy másik kapcsolatra, hisz rég nem voltam szerelmes, csak próbálkoztunk, hogy hátha rendbe lehet még hozni, nem akartuk egyből eldobni az egész másfél évet.
Utána egy másik exemnél meg még fél év után se éreztem úgy, hogy készen állnék másra.
Szerintem beszélgetni kell (ami amúgy se gáz, ha ismerősök vagytok), és szépen le lehet szűrni, hogy hogy érzi magát, mennyire megviselt, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!