Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mekkora hátrányban van az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora hátrányban van az a férfi aki szexrutinhiányban szenved?

Figyelt kérdés

Úgy értem ha a randizás elején vagy a szex előtt kiderül,hogy a 30 feletti férfinek alig van jártassága benne az mekkora fekete pont a nőknél?

Türelmesek az ilyen illetővel?

2016. okt. 21. 16:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
56%

És ez miért jó? Én még örülnék is, ha a partnerem szűz lenne, de ha szex után nyögné ezt be, akkor azonnal elveszteném minden bizalmam.

Azzal meg mire mész, ha megtanulod könyvből az előjátékot? Van, akinek egy óra nyalás is kevés, én meg pl rosszul vagyok, ha az előjáték több 5 percnél.... :D

2016. nov. 25. 14:35
 12/22 anonim ***** válasza:

Odaírtam, hogy figyeljen oda a partnerére. És nem árt, ha nagyjából tudja, hová és hogyan érdemes nyúlni (pl. nem egyből izomból rámarkol a nő mellére :D), aztán majd a partnere reakcióihoz igazítja a többit.

A szüzesség meg olyan dolog, hogy vagy elmondod vagy nem, annyira irreleváns információ. Amúgy se hiszik el legtöbbször, ha elég határozott vagy. :D

2016. nov. 25. 14:42
 13/22 anonim ***** válasza:
Nagy..a nő csak talàlgat mi lehet a baj...mert ezek a pasik általában nagy casanovának adják el magukat,ha meg szexre kerül a sor csak a kibúvókat keresik...volt benne részem... hát nem kívánom azt a bizonytalanságot senkinek amit akkoriban átéltem...
2016. nov. 25. 15:14
 14/22 anonim ***** válasza:
44%

"Pl más elvárja az előjátékot, én meg a falnak megyek, ha az több, mint egy kis tapizás meg csókolózás."

És csak gyereknemzés céljából kefélsz, sötétben.

Hál'istennek a sors eddig megóvott az ilyen nulla szexuális kultúrájú nőktől, egy kivételtől eltekintve, ami életem legsz-rabb dugása volt, remélem többet nem futok bele ilyenbe :D

2017. márc. 30. 14:21
 15/22 anonim ***** válasza:
84%

tegnap 14:21

Örülök, hogy többet tudsz rólam, mint én magam :D Nem tartom magam prűdnek, gyereket főleg nem akarok, és élvezem a szexet, csak az előjátékot nem. Kövezz meg :D Eléggé felizgat a párom már azzal, hogy megcsókol, és belém markol itt-ott. Van, hogy elkezd kényeztetni, de elég hamar leállítom mert nem bírok várni. Én szeretem őt szájjal kielégíteni, de inkább a menet végén, vagy esetleg közben, 2 póz között.

Sötétben meg csak néha csináljuk, ha nincs már kedvünk/időnk a kapcsolóért nyúlkálni. De amúgy mindenevők vagyunk, szeretjük a szerepjátékot, kikötözést, beöltözést, szokatlan helyeket, és átlag hétvégéken napi 4-5 menet az alap, nem tartjuk unalmasnak a szexuális életünket.

Biztos nem élvezem, és csak sötétben csinálom, ha épp gyereket akarok :DDDD Érdekes, a párom az évek alatt egyszer se panaszkodott, sőt. :)

Tipikus példája vagy annak, hogy ha valaki valamit máshogy szeret csinálni, akkor az biztos egy hulladék, és meg se érdemli, hogy boldog legyen :D

2017. márc. 31. 13:13
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs nagy hátrányban, még tapasztalt férfiak is "bénázhatnak" új partnerrel (merevedési zavar, korai magömlés), egy szintén tapasztalt és normális nő tisztában van ezzel. Kb. mindent meg lehet tanulni a szexről elméletben (főleg előjátékot, nyalást, ujjazást, pózokat stb.) és utána kis gyakorlással "élesben" is menni fog, de elsőre sem "kötelező" bénázni, ha ráhangolódsz a partneredre és domináns vagy.
2017. márc. 31. 14:54
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább előny...
2017. júl. 25. 20:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs annyira hátrányba, én 25 évesen voltam először nővel és minden jó volt elsőre is :)
2017. aug. 22. 18:33
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem a gyakorlat a kérdés, hanem hogy lesz e érzéke hozzá.

Milyen az érintése..

2017. aug. 22. 20:50
 20/22 anonim ***** válasza:
Egy nő nem csinál ebből problémát. Aki igen... nos, az max csaj :D
2018. máj. 11. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!