Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ezzel a fiúval?
Egy srác viselkedése teljesen összezavar. Egyszer a végletekig kedves velem. Bókol (azért nem olyan nyíltan), néz, meg-megérint, csipkelődik. A másik nap meg rám se néz, egyáltalán nem figyel rám és kínosan viselkedik. Ha próbálok vele beszélgetni, néha olyan, mintha neki nem is lenne kedve beszélgetni.
Nekem nagyon tetszik, és valamikor azt hiszem, hogy én is ő neki, viszont utána elkezd furán viselkedni és egyszerűen nem tudom őt megérteni. Az egész kezd kellemetlenné válni, és már azt se tudom, hogy vielkedjek vele. Szeretném, ha elhívna valahova, jobb napokon reménykedek is benne, de aztán meg mintha visszahátrálna...
Mit javasoltok, mit tegyek? Egyáltalan tetszem neki vagy miért ilyen?
24L
Lehet, hogy ő is valami RedPill-es PUA-szekta tag, és onnan tanulja ezeket a csodás játszmákat... xD
Viccet félretéve, szerintem "jobb napján" nyugodtan hívd el valahová te, aztán majd meglátjátok, mi sülhet ki ebből... :)
De ismerős a szituáció!
Valószínűleg tetszel neki, csak mivel te nem nyújtasz felé semmilyen érdeklődést, ezért nem mer/fog kezdeményezni. Lehet, hogy ez a te részedről is egy taktikai húzás, hogy ő a fiú, ő lépjen; de azt elfelejted, hogy neki is kellenek egyszerű visszajelzések, hogy léphessen.
Te mennyire vagy közvetlen hozzá?
Volt egy lány, aki velem szemben csinálta ugyanezt. De amikor az ember ránézett, vagy velem szembe jött, akkor rendszerint lehajtotta a fejét, rám se nézett; sokszor társaságban is mindenkire ránézett, csak az én voltam "diszkriminálva".
Ilyenkor 2 dologra gondolhatok: (érzés alapján)
1) Nem jövök be neki, le akar koptatni / vagy titkon van barátja (70%)
2) Szerelmes, csak nagyon rosszul kommunikálja le (30%)
Volt már hogy hogyléte felől érdeklődtél? Vagy természetesnek veszed azt, hogy mivel ő a kiszemelted, ezért ő kérdezzen? Ha kérdezett tőled valamit, válasz után te is kérdeztél valamit; vagy vártad csak a kérdéseket, te pedig válaszoltál csak, de nem kérdeztél semmit tőle (esetleg ezzel a teljes érdektelenséget mutatva). Vagyis örültél, hogy érdeklődik felőled, de te "tettél" rá... Egy kedves szó, mondat sokat tud segíteni. Írjál rá egy nap, pl. látod, hogy névnapja van/volt... és kérdezd meg tőle hogy hogy van... nem kell játszani itten a közömbös merev ártatlatan leánykát...
Ilyen jellemzően akkor szokott lenni, ha szeretne tőled valamit, de úgy látja, hogy te meg nem tőle.
Persze látatlanban nem lehet biztosat mondani, de ez elég gyakori eset olyankor, amikor a lány nem ad egyértelmű jelzéseket.
Az biztos, hogy nem fogom őt elhívni. Az a helyzet, hogy tényleg ő jön oda és ő kezdeményezi a beszélgetést, viszont én ugyanúgy visszakérdezek és néha ha épp várom a reakcióját, egész egyszerűn ott hagy. Pedig nem mondok neki sértőt vagy ilyesmi. Aztán meg volt, hogy halottam őt feltűnően sóhajtozni.
Az, hogy nem néz rám egyáltalán, ez is tényleg előfordul néha.
Valamikor amikor ráköszönök, csak mormog valamit az orra alatt, néha meg mosolyogva köszön.
Tényleg egyik végletből a másikba megy és úgy érzem, megrekedtünk egy szinten, ami folyamatosan ismétlődik. Azt tudja, hogy én biztos nem hívom el, annyira ismer. És amúgy tényleg azt hiszem, egyértelmű, hogy tetszik nekem, hiszen a szemezés egyértelmű (vagy neki nem)?
Neked nem elhívni kell, hanem egész pici érdeklődést mutatni az irányába.
"Az a helyzet, hogy tényleg ő jön oda és ő kezdeményezi a beszélgetést, viszont én ugyanúgy visszakérdezek és néha ha épp várom a reakcióját, egész egyszerűn ott hagy."
->Épp ez az, hogy te sose érdeklődsz felőle, ezért úgy érezheti a srác, hogy hiába megy oda; te egyébként nem mennél oda hozzá, mert nem érdekled, vagy nem tetszik neked, mert talán akkor barátságosabb lennél vele.
Sajnos az, hogy " nem néz rám egyáltalán ... néha", ez is tökéletesen az egyértelmű visszajelzés hiányát mutatja.
(Valaki talán tegnap arról írt itt gyakorin, hogy szeretne egy sráctól bocsánatot kérni, mert elutasította, de úgy érzi, hogy megbántotta, de nem akarja, hogy újra reménykedjen a srác... szóval ennyire kiismerhetőek sokszor a lányok.)
A hangulatváltozása pedig a sok belső vívódásának köszönhető. Szívesen elhívna, de te biztos úgy se örülnél, vagy csak visszautasítanád, mert nem érdeklődsz irányába sosem... beégni meg nyilván nem akar; ez érthető.
Szerintem egyáltalán nem érthető neki a te viselkedésed.
Egyébként nehezedre esne megkérdezni egyszer tőle, hogy rég láttalak, mi van veled?
"És amúgy tényleg azt hiszem, egyértelmű, hogy tetszik nekem, hiszen a szemezés egyértelmű (vagy neki nem)?"
Hát ha a reakciójából próbálunk meg következtetni, akkor elég egyértelműen úgy néz ki, hogy nem...
ez kimaradt a mondatból:
mert ELLENKEZŐ ESETBEN talán akkor barátságosabb lennél vele
Milyen közegben találkoztok amúgy? Négyszemközt vagy társaságban? Munka, hobby tevékenység, baráti kör, iskola, egyetem stb?
Egyébként a válaszaidból is az jön le hogy nem akarsz kitörni ebből a körből. Az egyik félnek engednie kell, mert ez így elég gyenge az elmondásod alapján.
Köszi az eddigi válaszokat. Nem tudom elképzelni, hogy a dolog nem világos számára. Mindenesetre akkor valami módon megpróbálok nyitni felé. Viszont elég nehéz úgy, amikor nem is köszön és lesütött szemmel megy el mellettem, amikor én köszönök. :/ Márcsak azért sem világos a viselkedése, mert azt észrevehetné, hogy vele ellentétben én mindig keresem az alkalmat a beszélgetésre és nem csinálok úgy, mint aki le sem sz*rja a masikat.
Amúgy kollégák vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!