Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » El hívjam még egyszer?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El hívjam még egyszer?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány. el hívtam olyan randizni de azt mondta nem ér rá mert dolgozik és okt kell tanulnia.

Nem azt mondta végül is hogy nem jövök be neki vagy azt hogy van pasija....

Szerintetek érdemes megint meg próbálni kicsit később?

A lányon azt látom mint ha én i s be jönnék neki.. de lehet ezt csak én akarom látni)

2016. okt. 16. 15:57
 1/2 anonim ***** válasza:
igen, hívd el!
2016. okt. 16. 16:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Érdemes megkérdezni igen, de ne konkrétan, hogy ekkora meg ide. Csak úgy, hogy lenne-e kedve találkozni. Ha igen, akkor utána beszéljétek meg mikor meg hova. Így a nem ér rá meg hasonló kifogásokkal nem jöhet. Ha meg jön ilyen 1 hét múlva meg stb időpontokkal, akkor kár vele vesződni.
2016. okt. 16. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!