Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Szerintetek ciki, ha egy nő kezdeményez?
Figyelt kérdés
Van egy pasi ,aki eddig 2szer hívott el randizni. De mostanában nem sokat taliztunk,mert közbejöttek neki dolgok. Gondoltam most én hívom el őt.
Pasik ti mit szólnátok ehhez?
2016. okt. 3. 22:22
1/5 anonim válasza:
Jaj, istenem már... mégis mi a fene ennyire nehéz, teljesíthetetlen, jelentőségteljes vagy mittudoménmár azon, hogy egy nő is elhívhat valakit valahova, pláne, ha már rég ismerkedési fázisban vannak?! :(
Ahhoz is külön engedély kéne, hogy magadtól megszólalj a randin?
[nyugodt válasz: teljesen normális, ha elhívod]
2/5 anonim válasza:
Én nem pasi vagyok,de ha már közbejott neki egy ket dolog akkor nem lehetsz valami fontos tenyezo az eleteben..plusz ha erdekelnéd elhívna ujra.
3/5 anonim válasza:
Tegyél egy próbát, ha kifogásokat keres, akkor pattintós a csávó.
4/5 anonim válasza:
Ismeretleneknél kezdeményezni szerintem gáz, de ha már ismered, persze, hogy elhívhatod. Sőt, ez imponálhat is neki.
5/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, sőt!!! Ez kimondottan pozitív, mert így legalább látja a pasi, hogy a nő akarja, és tesz is a kapcsolatért, nem fog egy ötezredik kosarat kapni.
Szóval gó for it!!! :PPPPP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!