Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsak meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pocakbenő kérdése:

Hogyan szólítsak meg egy lányt a buszon?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok akinek nem volt még barátnője. Van egy nagyon szép lány akit reggelente gyakran szoktam látni iskolába menet a buszon. Néha hazafelé is találkozom vele iskola után. Hosszú ideje gondolkozom, hogy hogyan szólítsam meg és milyen módon. Reggel nem a legmegfelelőbb, mert akkor az emberek általában sietnek és amúgy sem hiszem, hogy nagyon örüle a kora reggeli zaklatásnak. Délután a buszon odamehetnék hozzá vagy leszállnék vele együtt, -tovább szoktam menni, mert messzebb lakom- és akkor szólitanám meg. Valaki tudna segíteni, mert nem tudom mit csináljak és hogy? A válaszokat előre is köszönöm!

2016. szept. 28. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez igazából soha nem lesz teljesen megfelelő. Itt mindenképp egy szokatlan helyzet adódik.

Ez meg, hogy mit mondj ez nehéz mindenkinek. Talán az is csinálhatnád, hogy ránéz és mosolyogsz és ráköszönsz. nem egészen azzal a szándékkal, hogy beszéljetek, hanem csak mint akit sokszor láttál és ismerős és köszönsz. de a reakciójában lehet meglátsz valamit, hogy kedvére volt vagy sem. meg abban is, hogy legközelebb hogy néz rád, amikor lát. mert a köszönés után tuti ő is agyalni fog rajta, hogy ki ez a fiú.

az meg, hogy mit mondj az mindenkinek nehéz. de szerintem az jó irány, hogy mielőtt vége lenne a beszélgetésnek kérj valami elérhetőséget. azt valószínűleg megadja mindenképp ha nem tetszel neki is. és akkor viszont úgy már elhívhatod, hogy direkt találkozzon veled. amire ha eljön, akkor az már valamit jelent.

2016. szept. 28. 19:20
 2/7 anonim ***** válasza:
benokem kerdezd meg h megrakhatod e a csajt
2016. szept. 28. 19:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazából mindig a busz közepén ülök, ő pedig a busz elejében nekem háttal, szóval nem nagyon látom az arcát. Tavaly egyszer tele volt a busz, éppen mellettem áll és a táskám az ülésen volt mellettem. Megkérdeztem hogy le szeretne-e ülni, azt mondta, hogy igen. Egy pár hete reggel megint leült előre, aztán hátrafordult és rám nézett, kb. 3 mp-ig nétük egymást aztán visszafordult. Akárhogy is, köszi a gyors válszt!
2016. szept. 28. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:

"He!"

Így.

2016. szept. 28. 19:38
 5/7 A felhasználó ***** válasza:
58%
"Jegyeket, bérleteket!"
2016. szept. 28. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Először is köszönj neki,kérdezd meg tőle ,hogy van e kedve beszélgetni,ha nincs akkor nem is kell tovább folytatnod,de ha van akkor nyeregbe vagy
2016. szept. 28. 20:05
 7/7 anonim ***** válasza:
95%

Kezdd kreatívan és rendhagyó módon az ismerkedést. Füttyögjél neki.

Ha odafigyel akkor mondjad hogy - Aggyámá egy szál cigit! Ez egy jó kezdet egy kulturált és tartalmas beszélgetéshez.

Beszédbe fog veled elegyedni: Hagyjál békén!

Próbálj mindig minden mondatára kérdéssel válaszolni mert ez felkelti az érdeklődését és intellektuális és kíváncsi személynek fogsz tűnni a szemében.

Például: Mit képzelsz magadról kisanyám?

Erre válaszolhatja például azt hogy - Szólok a buszvezetőnek.

Visszakérdezhetsz hogy - Mivan félsz?

Ekkor előfordulhat hogy a társalgási témátok felkelti mások figyelmét is. De mivel te egy meghitt beszélgetésre vágysz az új szerelmeddel ezért tapintatosan közöld a többiekkel hogy nem szeretnéd ha bekapcsolódnának a kettőtök között zajló ismerkedési folyamatba: - Kopjatok már le! Hozzátok ki szólt?

A többit már érezni fogod. Emlékezetes nap lesz amit mindketten sokáig emlegettek még.

2016. szept. 28. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!