Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kezdeményezitek, hogy beszélgessetek a szexről, OLYAN LÁNNYAL, akivel nem is próbálnátok ki? Mi történt ezzel? :S (lejjebb)
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy volt egy srác akiért kb 4 évig oda meg vissza voltam, de "hivatalosan" csak barátok voltunk. Aztán egyszercsak fölhozta témának a szexet, azt hittem akar vmit (ha nem is egy komoly kapcsolatot..), meg ilyeneket mondott pl. hogy "nem értem miért nincs most senkid, pedig tök aranyos vagy meg minden..." ..aztán hiába vártam, nem haladtak a dolgok, majd amikor rákérdeztem, hogy mit is akar tulajdonképpen, letagadta az egészet, azt mondta barátságnál nem hiszi hogy többet akar.. akkor nagyot koppantam, de mára szerencsére nagyjából túl vagyok rajta, csak szeretném tudni, vajon mit gondolt akkor valójában. Nem hagy nyugodni a kérdés. Szerintetek?2010. ápr. 24. 13:07
1/2 anonim válasza:
Kezdeményezem! Persze nem mindig, néha. Semmi baj sincs azzal, ha két barát a szexről beszél. Ez egy olyan dolog, amire nagyon sokszor gondolunk, de aztán úgy érzik az emberek, hogy a beszélgetéseknél általában tabu meg ciki meg stb...
Amit a srác írt (gondolom MSN) "nem értem miért nincs most senkid, pedig tök aranyos vagy meg minden..." olyan célozgatásnak tűnik, mintha akarna tőled valamit. Hidd el, sokszor eljátszott a gondolattal, hogy milyen lenne veled járni, szerintem kedvel nagyon. De viszont ha azt mondja, hogy nem akar tőled semmit, csak barátságot, akkor sokat nem tudsz tenni.
2/2 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm szépen... igazából most már nagyon fel is zaklatna ha kiderülne, hogy mégis akar valamit, mert végre kezdek kilábalni a dologból, van egy normális kapcsolatom, stb... csak eddig nem nagyon értettem ezt a dolgot.
2010. ápr. 25. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!