Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha egy csaj rámír, megdícséri a képemet meg ilyeneket mond h aranyos vagyok az jelent vmit?
Nem sokat. Annyit h ha kicsit tepersz esetleg lehet nála esélyed. De ez még nem jelent semmi komolyat. Én mondjuk ezért szedtem le minden közösségi oldalról az msn-címem. Kicsit zavaró mikor hetente több számomra ismeretlen csaj vesz fel azzal h jajj, de szívesen megismernélek, mert tetszenek a képeid meg stb. Főleg h ezek közül egyikkel sem folytattam hosszabb távon a beszélgetéseket. De ha neked is tetszik, akkor esetleg érdemes próbálkoznod nála, hisz az indulás már jó volt.
"életművész"
az aranyos szó egy nő szájából rosszat jelent egy férfira nézve.
"tapasztalt 20F"
szerintem igenis azt jelenti, hogy bejössz neki. az "aranyos" akkor jelent rosszat, ha pl megkérdezed tőle és a csaj annyit mond hogy hát aranyos vagy stb de csak ennyi.. mért milyen szót kéne használnia ha bjössz neki? "figyi gerjedek rád, összejövünk?" vagy mi?
de azt javaslom kezd el vele finoman flörtölni és minden kiderül.
20/L
Nagyon sokat jelent! Ha tetszik neked, nyugottan dicserd meg te is dumalj vele! Azert ir, mert megszeretne ismerni, vagyis akar toled valami! hidd el, en is lany vagyok!:D
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!