Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mer velem találkozni egy férfi, mit tegyek?
Mond el neki, hogy te akarsz dönteni arról, hogy tetszik e vagy sem, és ne ő döntsön (persze finomabbat mondjad ezt).
És rárkérdezhetsz, hogy miért gondolja ezt.... aztán további kérdésekkel megbeszélitek félelmeit stb stb
Kár szenvedni vele...
Én ugyanilyennel ismerkedek most, csak lányban. 22 évesen úgy viselkedik mint egy tini. Ha nem mer találkozni, akkor nem akar. A többi csak kifogás.
Engem is csak idegesít ezzel a viselkedésével, mert amúgy tetszünk egymásnak, és ilyen hülyeségek miatt lemarad rólam, de ez van. Majd megbánja.
Én kifogásnak érzem ezt az egészet de meg kell kérdezni tőle, hogy miért gondolja ezt.
De sajnos nem tudsz vele mit kezdeni, így nem tud kialakulni semmi köztetek, gondolom neked sem lenne elég online kapcsolat.. semmi értelme nincsen sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!