Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lany akivel mar tobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lany akivel mar tobb mint 3 honapja beszelek de csak telefonon! Mindig mondja hogy nagyon kedvel, de ha randira hivom mindig azt mondja hogy eljon annak is az ideje!?

Figyelt kérdés
A lany 20 eves es meg szuz,mindig felhiv,uzenetet hagy,de mikor randit kerek ugy erzem mintha felne!Lanyok!mi a velemenyetek errol?25F
2016. szept. 23. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia.Ennek két oka lehet szerintem,az egyik hogy valóban fél vagy nem akar veled randizni.Nem kérdezted meg tőle hogy mi a baj?Egy beszélgetős randiba még nem halt bele senki.
2016. szept. 23. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Nalunk ezt a parom egy huszaros vagassal megoldotta,kerdezesem nelkul kocsiba ult es bemutatkozott szemelyesen.Ugyh ismeretsegunk ugy kezdodott h bmegeltem es elszivtam az utolso cigijet mergemben.Aztan hajnalig beszelgettunk!:)Ennek lassan 2eve.Legjobb otlet volt tole h nem hagyta h huzzam a szemelyes talit az idok vegezeteig.Persze rosszul is elsulhetett volna de legalabb dulore vitte es kiderult h joooo.Azota is:)
2016. szept. 23. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Hagyd a *csába. Az ilyen jellegű lányokra felesleges pazarolni az időt, nyugodtan kérdezz körbe ezzel kapcsolatban a haverjaid közt is.

Általában 2 oka van az ilyen viselkedésnek:

1, Van egy másik srác is a képben vagy plátói szerelem, aki valóban érdekli és őt akarja. De a törődésre is vágyik, ezért ott vagy te.

2, Nem biztos semmiben. Abban sem, hogy kapcsolatot akar, abban sem, hogy téged. Egyszerűen dumálgatni akar és elütni az időt, de semmi komolyabbat.

Keress valami normális csajt és ne egy kamasz kislányt.

2016. szept. 23. 16:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Én azt szoktam mondani akkor jó az ismerkedés ha mindkét fél részéről kölcsönösek a dolgok. Ha az egyik teper, a másik meg ezt hagyja ott valami baj van.

Persze benne van a pakliban az is hogy fél...

Viszont az nem rossz amit előttem írtak hogy állíts be hozzá személyesen. Várd meg sulinál, vagy ahol lakik. Mert az sem szép dolog hogy te epekedsz utánna ő ledig elnézi és elintézni annyival hogy majd eljön az ideje. Vicc... Egy találkába senki sem hal bele...

2016. szept. 24. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!