Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan veszem eszre, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan veszem eszre, hogy tetszek neki? Milyen mozdulatokat csinal, mik a reakcioji?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Az sem mindegy,hogy fiúról vagy lányról van szó.
2010. ápr. 23. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Nézz a szemébe.Ha a tekintete csillog,mikor rád néz,nyert ügyed van.
2010. ápr. 23. 20:28
 3/5 A kérdező kommentje:
fiurol...en lany vagyok:)bocs
2010. ápr. 23. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:
18/F vagyok. Én úgy küldök jeleket annak aki tetszik nekem, amikor pl. buszon vagyunk és a közelemben van akkor kicsit hangosabban és figyelek arra, hogyan beszélek. Elég sok hülyeséget szoktam mondani, mert szeretek viccelődni, szóval minél többet beszélek, hogy halljon engem. Próbálok vele szemkontaktust teremteni, kedvesen nézni, mosolyogni egy utazás alkalmával többször is. Hát kb. ennyi. Üdv.!
2010. ápr. 23. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Bámulom a lányt mint egy b.lfasz. Igaz nem sok lánnyal voltam így, de a legszebbekről szó szerint nem tudom levenni a szemem, hiába néz vissza, hiába nézelődik jobbra-balra én csak nézem nézem és nézem.....pár napja is így jártam xd
2010. ápr. 23. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!