Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Állandóan lefagyok. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan lefagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hülyén fog hangzani tudom, de többet vagy kevesebbet bármilyen emberrel el eltudok beszélgetni, többségében olyan lányokkal is is akik akár tetszenek is viszont ha megfordítom a dolgot és egy kicsit is érzem vagy bármi jelét látom hogy én is szimpatikus vagyok a lánynak és meg előtte nem beszéltünk még sose akkor addig addig addig agyalok amíg teljesen eluralkodik bennem a félelem hogy egyáltalán megszólítsam.

Van egy lány akivel már nagyon régóta látjuk egymást haza felé. Biztosra veszem hogy tetszem neki lett volna már rá rengeteg alkalom hogy leszólítsam igazából pontosan tudom is mik azok a dolgok amivel simán kezdeményezhetném a beszélgetést de egyszerűen ott van előttem és teljesen lefagyok.

Totál szívás, locsoljam le magamat előtte gázolajjal és gyújtsam be magam hogy ne fagyjak le??? vagy mégis mi a fenét csináljak ez iszonyat szar. Ez van állandóan.

2016. szept. 22. 00:49
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
mondd neki hogy liberalis vagy attol nedves lesz a bugyija
2016. szept. 22. 00:52
 2/6 anonim ***** válasza:
gázolajjal locsold magad, azt úgysem bírod meggyújtani! :P amúgy arra nem gondoltál, hogy írj neki? tudod, van még papír és tinta, azzal a legbensőségesebb. Valami kis ötletes szent sz*rral együtt, vagy csak magát az irományt nyomd a kezébe, és vigyorogj. Persze azt semmiképp ne írd bele, hogy balfék vagy, és lefagysz, mint a vindóz, hanem azt írd, hogy ő olyan lehengerlő, hogy képtelen vagy egész, értelmes mondatokban fogalmazni... :)
2016. szept. 22. 01:48
 3/6 anonim ***** válasza:
indítsd újra magad
2016. szept. 22. 02:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért fagysz le, mert félsz. Attól félsz, hogy visszautasít? Nem kell túl komoly tétet adni a dolognak, nem leszel rossz ember csak azért, mert nem tetszel valakinek vagy félreértelmezted a jelzéseit.
2016. szept. 22. 08:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is így voltam egy lánnyal. Mindig teljesen meghaltam agyilag tőle. Évekig ment ez a szenvedés, mire sikerült rávennem magamat. Kiderült, hogy pont annyira jó fej, mint gondoltam, de idősebb is nálam(pedig azt gondoltam fiatalabb nálam, mert annyira fiatalnak nézett ki) és nem szeretne velem semmit se. Hogy vettem rá magamat? rohadt nehezen. Tegyél fel mindent egy lapra, szard le, hogy béna leszel és beégsz, de túl leszel rajta. Ha igent mond örülhetsz, ha nemet mond, akkor is örülj, hogy már nem szenvedsz tovább. Menj és cselekedj különben úgy jársz mint én, hogy évekig csak vársz és az nagyon nem jó dolog. 30f
2016. szept. 22. 09:28
 6/6 A kérdező kommentje:
igazatok van, legalább innen egy kis bátorságot merítettem, meglátjuk. köszi
2016. szept. 22. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!